ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

SPSS, AMOS Statistična obdelava podatkov, inštrukcije

+
Cena:

30,00 €

40,00 €

Možna menjava

RegijaVrsta storitve
Ljubljanska regijaIzobraževanje

Statistika: zelo močno orodje, ki se ga je potrebno naučiti uporabljati

Potrebujete pomoč pri pripravah (inštrukcije) za izpit iz statistike, statističnih metod in statistične analize? Potrebujete pomoč pri izdelavi vaše poslovne ali izobraževalne študije (seminarske naloge, diplomske naloge) in vam statistične metode delajo preglavice? Bi radi preverili svoje hipoteze tudi v stvarnem življenju?

Javite se nam na: www.Statistical.Agency

Viber/WhatsApp/tel.: +387-63-997996

email: info@Statistical.Agency

Skype ID: XY

Potrebujete učinkovit in prepričljiv empirični del šolske ali seminarske naloge, magistrskega in diplomskega dela, pa ne veste, kako se takšnega projekta lotiti? Bi radi statistično analizirali podatke ter razrezali ekonomske fenomene vašega poslovnega in družbenega okolja ter jih povzeli in prikazali kot longitudinalen oziroma ad-hoc dogodek, pa vam zmanjkuje časa, da bi se soočili še z zahtevnimi teoretskimi okvirji družboslovnega raziskovanja?

Sta pojma operacionalizacija in konceptualizacija družboslovnega in ekonomskega raziskovanja prezahtevna, da bi se ju lotili brez pomoči? Ste v dilemi, kakšna je razlika med t-testom in ANOVA? Bi uporabili CAWI ali CAPI?

Če je tako, potem ste na pravem naslovu. Z izbranimi pedagoškimi ter statističnimi metodami in metodologijami, upoštevaje zahtevnosti vaših želja in vaše predznanje, vam pomagamo rešiti vse zapreke in prepreke statistične analize od teorije do prakse. Tako bo raziskovalno projektna in seminarska naloga v šoli oziroma vaše diplomsko delo in/ali magistrska naloga na fakulteti, ter poslovni načrt, tržna analiza, poslovna študija, analiza zadovoljstva zaposlenih oziroma analiza zadovoljstva kupcev ali porabnikov storitev s strokovno izvedeno študijo postala za vas še bolj donosna in dragocena,ki bo obogatena z analizo vaših predpostavk v svetu družbe in ekonomije.

Javite se nam na: www.Statistical.Agency

Viber/WhatsApp/tel.: +387-63-997996

email: info@Statistical.Agency

Skype ID: XY

Če potrebujete pomoč pri seminarski, diplomski ali drugi nalogi sem vam na voljo na naslovu:

- Opisna statistika, osnovni statistični izračuni (mediana, modus, aritmetična sredina, varianca in standardni odklon, asimetrija, sploščenost ter razne koeficiente).

- Inferenčna statistika.

- Univariatna analiza (frekvenčne porazdelitve, grafična predstavitev, opisne statistike (srednje vrednosti, koeficient asimetrije, sploščenosti), intervali zaupanja itd.).

- Bivariatna analiza (kontingenčna tabela, povezanost med spremenljivkami (x2, Kontingenčni, Cramerjev koeficient, Spearmanov, Pearsonov koeficient), T-test, ANOVA).

- Multivariatna analiza (regresijska analiza, faktorska analiza, diskriminantna analiza, T-test, ANOVA)

- EFA, CFA SEM

Pomagam tudi pri:

- Oblikovanju anketnih vprašalnikov (spletnih anket) in drugih merskih inštrumentov (vprašanj za intervju,...),

- oblikovanju hipotez in raziskovalnih vprašanj ter testiranju in

- pisanju interpretacij pri posameznih analizah.

Če potrebujete pomoč pri seminarski, diplomski ali drugi nalogi sem vam na voljo na naslovu:

www.Statistical.Agency

Viber/WhatsApp/tel.: +387-63-997996

email: info@Statistical.Agency

Skype ID: XY

Cena je zelo ugodna in odvisna od obsega in težavnosti projekta ter je v končni fazi stvar dogovora.

Cena je zmerna, delo pa opravim kvalitetno in hitro, tako da če se vam mudi z oddajo diplomske ali magistrske naloge, pa ne veste kako bi izvedli empirični del naloge, ne odlašajte in mi pošljite povpraševanje ali pa me pokličite. Plačilo se izvede v dveh delih, pred in ko prejmete analizo in je narejeno vse po dogovoru, tako da ni tveganja, da bi plačali za nekaj, s čimer ne bi bili zadovoljni.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ime:
SPSS
GSM:
+387 63 997 99 6
E-pošta:
info@statistika.co
Ime podjetja:
Obrtnička radnja STUDIO LEONARDO, Mostar
Naslov:
Donja Jasenica 166 B, 88000 Mostar