ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

13,00 €

RegijaVrsta storitve
Ljubljanska regijaInštrukcije

Imam dolgoletne izkušnje z inštruiranjem osnovnošolskih in srednješolskih naravoslovnih predmetov. Na gimnazijskih naravoslovnih tekmovanjih sem prejel več zlatih priznanj. Menim, da je znanje najpomembnejša naložba za prihodnost. Snov predstavim na kar se da zabaven način in razlago podkrepim s primeri iz vsakdanjega življenja. Poudarek dajem povezovanju snovi in razmišljanju z lastno glavo. Pomembno je, da inštrukcije potekajo v sproščenem vzdušju. Domači nalogi se boste pri meni težko izognili, saj vaja dela mojstra!

Nudim inštrukcije matematike, fizike, kemije, biologije, slovenščine, nemščine in angleščine za osnovne in srednje šole ter gimnazije. Že vrsto let učence pripravljam na NPZ ter dijake na splošno in poklicno maturo. Z veseljem grem z vami tudi na vpogled v maturitetne pole na RIC.

Dosegljiv sem tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih. Poleg inštrukcij na domu nudim tudi inštrukcije na daljavo preko Skypa in drugih programov z uporabo virtualne table. Inštrukcije izvajam individualno, možen pa je tudi dogovor za pouk v dvojicah ali trojicah.

Cenik: 60 minut individualno 17 EUR, 45 minut individualno 13 EUR, 60 min dvojice 12 EUR (na osebo), 45 min dvojice 9 EUR (na osebo).

Prepričan sem, da lahko prav vsak premaga težave pri katerem koli predmetu in uspešno popravi slabše ocene. Ključ do uspeha so poleg kvalitetnih inštrukcij domače vaje in dobra volja.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.