ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+

Ste že slišali za arbitražno trgovanje? To je poseben način trgovanja, kjer enako stvar kupimo na enem trgu po nizki ceni in v istem trenutki prodamo na drugem trgu po višji ceni. Takoj ustvarimo dobiček, če imamo dober program, ki nadzoruje mnogo trgov hkrati. Izguba ne pride v poštev.

V našem primeru trgovalni robot kupuje in prodaja razne kriptovalute na 15 različnih trgih. Vse se dogaja avtomatsko, vse je transparentno in lahko preverite. Donos je približno 10% mesečno za vsakega investitorja. Povratek investicije torej v 10 mesecih.

Taki arbitražni trgovalni roboti so sicer zelo dragi (lahko ga najamete za 5000€/leto), lahko pa ga uporabljate zastonj pri firmi Arbistar. Dobiček vam izplačujejo vsako soboto avtomatsko v vašo kripto-denarnico. Minimalna investicija je 0,1 BTC, maksimalna 5 BTC.

Firma je preverjena, odlično dela že od 2018, svoje poslovne prostore ima na Tenerifih, po želji jih lahko vsak obišče.

Če vplačate BTC v vrednosti 1000€, dobivate približno 100€ mesečno v BTC,
če vplačate BTC v vrednosti 5000€, dobivate približno 500€ mesečno v BTC,
če vplačate BTC v vrednosti 10000€, dobivate približno 1000€ mesečno v BTC ...

itd...

Link za brezplačno registracijo: http://app.arbistar.com/signup/G2ZEPAPEID

Registrirajte se in preverite spletno pisarno, notri je tudi predstavitev v angleškem in španskem jeziku. Registracija je neobvezujoča.

Iščem MLM sodelavca s poslovnimi vezami v državah bivše YU in vseh drugih državah po svetu. Firma Arbistar omogoča 2% zaslužka od vsakega vašega investitorja v 10 nivojih. Če poznate ljudi, ki se ukvarjajo z mrežnim marketingom ali s kriptovalutami, je to priložnost za vas. Najbolj varen in dobičkonosen način trgovanja na svetu je sedaj na voljo celemu svetu. Vsa nakazila in izplačila se delajo v BTC brez bančnih nakazil.

Več informacij: arbi@zlata-jama.com


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.