ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+

Če radi delate od doma, potem berete pravo ponudbo. V bistvu je naslov zavajajoč, ker vam ni treba nič delati, pa vseeno dobivate tedenske prihodke. To dela večina bogatih ljudi. Oni investirajo denar in denar dela za njih.

Od sedaj tudi vi lahko pridete brezplačno do orodja, ki vam omogoča, da bo denar delal za vas in sicer s pomočjo arbitražnega trgovanja med kripto valutami. Princip je popolnoma enostaven: kupimo neko valuto na enem trgu po nizki ceni in jo isti trenutek prodamo na drugem trgu po višji ceni. Takoj ustvarimo dobiček, če imamo dober program, ki nadzoruje mnogo trgov hkrati. Izguba ne pride v poštev.

V našem primeru trgovalni robot kupuje in prodaja razne kriptovalute na 15 različnih trgih. Vse se dogaja avtomatsko, vse je transparentno in lahko preverite. Donos je približno 10% mesečno za vsakega investitorja. Povratek investicije torej približno v 10 mesecih.

Taki arbitražni trgovalni roboti so sicer zelo dragi (lahko ga najamete za 5000€/leto), lahko pa ga uporabljate tudi zastonj pri firmi Arbistar. Dobiček vam izplačujejo vsako soboto avtomatsko v vašo kripto-denarnico. Minimalna investicija je 0,1 BTC, maksimalna 5 BTC.

Firma je preverjena, odlično dela že od 2018, svoje poslovne prostore ima na Tenerifih, po želji jih lahko vsak obišče in se pozanima o podrobnostih.

Če vplačate BTC v vrednosti 1000€, dobivate približno 100€ mesečno v BTC,
če vplačate BTC v vrednosti 5000€, dobivate približno 500€ mesečno v BTC,
če vplačate BTC v vrednosti 10000€, dobivate približno 1000€ mesečno v BTC ...

itd...

Link za brezplačno registracijo: http://app.arbistar.com/signup/G2ZEPAPEID

Registrirajte se in preverite spletno pisarno, notri je tudi predstavitev v angleškem in španskem jeziku. Registracija je neobvezujoča.

Iščem MLM sodelavca s poslovnimi vezami v državah bivše YU in vseh drugih državah po svetu. Firma omogoča 2% zaslužka od vsakega vašega investitorja v 10 nivojih. Če poznate ljudi, ki se ukvarjajo z mrežnim marketingom ali s kriptovalutami, je to priložnost za vas. Najbolj varen in dobičkonosen način trgovanja na svetu je sedaj na voljo celemu svetu. Vsa nakazila in izplačila se delajo v BTC brez bančnih nakazil.

Več informacij: arbi2@zlata-jama.com


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.