ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Traktor – nakladalec 2x45W 7Ah MP3 + žarometi

+
Cena:

289,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Avto na akumulator

Traktor – nakladalec 2x45W 7Ah MP3 + žarometi in daljinec

Večina otrok je navdušena nad različnimi vrstami vozil. Eni ljubijo motorna kolesa, drugi hitre avtomobile ali gradbena vozila. Za vse imamo nekaj. Predstavljamo vam modri traktor z roko za kopanje. Vašemu otroku bo narisal nasmeh na obraz. Ta traktor napaja baterija 12V7Ah in motor 2x45W.

Ta traktor je zasnovan za otroke, ima čudovito modro barvo in posnema pravi traktor. V notranjosti najdete črn sedež 25 cm x 18 cm. Zunanja roka za kopanje širine 37,5 cm, ročno upravljana z dvema prestavama, tudi imitacija osvetlitve. Celotno vozilo je okrašeno z opozorilnimi nalepkami in etiketami, značilnimi za kmetijske in gradbene stroje. V notranjosti traktorja je vrtljivo kolo z hupo in gumbom za aktiviranje energijskih melodij, še en gumb START/STOP, regulator zvoka motorja, prestava za spreminjanje smeri vožnje (naprej, nazaj, stop) in stopalka za plin, LED luči in mini jack vhod za MP3 povezavo.

Modri traktor ZP1005 je izdelan iz preizkušenih in dolgoživih materialov, ki vašemu malčku omogočajo dolgotrajno uporabo. To vozilo je nameščeno na širokih plastičnih kolesih s posebnim trakom. Pas zmanjša zvok na minimum. Največja hitrost je 3-5 km/h, kar zagotavlja veliko zabave. Traktor je zelo enostaven za uporabo, vse kar morate storiti je, da pritisnete gumb za zagon in pritisnete pedal. Zabava zagotovljena. V kompletu najdete 2.4G daljinski upravljalnik, ki staršem omogoča popoln nadzor nad vozilom, ga lahko vozite, obračate ali ustavljate.

Motor 2x45W

baterija 12V7Ah

Menjalnik 2 prestavi (naprej/nazaj)

Dimenzije 136 cm x 54 cm x 68 cm

maks. Hitrost 3-6 km/h

Teža 15 kg

maks. obremenitev 30 kg

Čas polnjenja 8 ur

Trajanje uporabe do 1 ure

Zavora Samodejno ob izpustu plina

Zasilna zavora iz RC

Sedež Plastični
Kolesa Plastika z gumijasto črto
Daljinec 2,4G
Luči LED
Zvok
MP3 AUX

Prilagoditev glasnosti zvoka

Primerno za 3 leta +

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Seidlova cesta 36
15.1733083 45.8120224