ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

279,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Avto na akumulator

Traktor – bager nakladalec 2x45W

Majhni otroci imajo radi vse vrste vozil – nekateri so navdušeni nad dirkalnimi avtomobili, drugi pa občudujejo motorje ali gradbena vozila. Za vsakega od njih lahko najdete darilo. Kaj pa modro obarvan bager na baterije in motor, ki ga lahko uporablja vsak malček?

Predstavljeni traktor v modrem odtenku bo otroku zagotovo pričaral nasmeh na obraz. Ko se malček udobno usede na voznikov sedež, lahko malček pritisne gumb START, s stikalom izbere smer vožnje in hitrost – nizko ali visoko, nato pa z nogo pritisne na stopalko za plin. Pazi, traktor se začne premikati naprej! Ko se vaš malček igra, poskrbite, da si bo pripenjal varnostne pasove in uporabljal nizko hitrost – sčasoma jo spremenite v višjo, da se bo voznik počutil še bolj zabavno.

Največja prednost predstavljenega traktorja za otroke je premična žlica. Če ga želite dvigniti ali spustiti, ga samo povlecite iz dveh kavljev, in da lahko zasukate vedro in poberete ali spustite material, uporabite premični ročaj na desni strani. Priznati morate, da je oprema zelo intuitivna in enostavna za uporabo – prinaša veliko veselja in zabave klasični zabavi. Širina žlice je 37,5 cm, zaradi česar lahko mali bager z njo prevaža različne elemente.

Modri bager nakladalec za večletne otroke izgleda odlično – prepričani smo, da bodo tako mnenja tudi mladi vozniki. Njegova konstrukcija vključuje vse elemente, značilne za gradbena vozila. V notranjosti je črn sedež dimenzij 28 cm x 15 cm, nasproti katerega se vrti volan in upravljalna plošča, v zunanji konstrukciji pa pozornost pritegneta imitacija rdeče opozorilne luči, lažne luči, nameščene v sprednji del, svetleča maska hladilnika, dve izpušni cevi in za vozila značilna tovrstna nalepka v kontrastnih barvah. Sestavljeni so iz črnih in rumenih opozorilnih trakov in besede “KRALJESTVO”.

Bager nakladalec za večletne otroke je izdelan iz certificirane, masivne modre plastike. Njegova konstrukcija temelji na štirih kolesih – spredaj 28 cm x 10 cm in zadaj – 32 cm x 13 cm. Ta kolesa imajo obnovljeno strukturo, zahvaljujoč kateri lahko malček vozi svoj bager po različnih vrstah površin, ne da bi pri igri povzročal moteč hrup. Vozilo za malčka poganja dvojna baterija skupne moči 2x6V7Ah, ki jo spremljajo motorji 2x45W. Te komponente vam omogočajo igranje pri hitrostih v območju od 2 do 6 km / h. Traktor je zasnovan tako za dečke kot za punčke, starejše od 3 let – edina omejitev je obremenitev nad 30 kg. Gradbeno vozilo modre barve ima CE certifikat, zapakirano je v originalno kartonsko škatlo, znotraj katere je tudi baterija, polnilec in navodila za samomontažo.

Dimenzije paketa: 110 x 51 x 44 cm

Teža: 21,5 kg

ELEKTRIČNA VOŽNJA Z VOZILOM
TEHNIČNI PODATKI
OPREMA
Varnostni pasovi :?
Odprta vrata :?
Ključi :?
sedež :Plastični
Kolesa :Plastika z gumijasto črto
Daljinski upravljalnik :?
luči :?
Zvok :Zagon motorja

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Seidlova cesta 36
15.1733083 45.8120224