ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

92.000,00 €

DržavaZazidljivost
SlovenijaZazidljiva
RegijaPovršina parcele
Osrednjeslovenska541 m2
Občina
Lukovica

ID oglasa: 490191024-402

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na zelo priljubljeni lokaciji v bližini Domžal se prodaja zazidljivo zemljišče z gradbenim dovoljenjem s plačanimi vsemi prispevki in vso infrastrukturo na zemljišču. Gradbeno dovoljenje je za hišo P+M velikosti cca. 200 m2.

Zemljišče se nahaja v urejenem naselju novih hiš, na izjemni, sončni lokaciji, z odprtim pogledom in je obdano z zelenjem. Ob zemljišču teče potoček, kar mu daje še poseben čar. Lokacija ponuja veliko miru in zasebnosti, hkrati pa je le 2km oddaljena od AC priključka in le dobrih 18 km od Ljubljane. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, ki omogoča družini udobno bivanje. V neposredni bližini so vrtec, trgovina, knjižnica, pošta in zdravstveni dom. Do šole se lahko vaš šolar poda peš ali z organiziranim prevozom s kombijem. Bližnja okolica ponuja veliko priložnosti za rekreacijo v naravi, po sprehajalnih poteh med njivami in travniki, ob reki Radomlji ali v bližnjem gozdu.

Kupec plača provizijo v višini 2% dogovorjene nakupne cene + DDV. Za dodatne informacije in ogled nepremičnine pokličite.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.