ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

84.400,00 €

DržavaRegija
SlovenijaSavinjska
PovršinaObčina
55 m2Žalec
Letnik izgradnjeNaselje
1974Žalec
ID oglasa: 490281022-113

Ogled oglasa na strani ponudnika

ŽALEC - OBNOVLJENO 2 SOBNO STANOVANJE NA IZVRSTNI LOKACIJI - VELENJSKA CESTA

Novemu lastniku je na voljo obnovljeno 2 sobno stanovanje, ki se nahaja na Velenjski cesti v Žalcu. Lokacija je obdana z zelenjem, je v neposredni bližini šole, vrtca, in vseh ostalih institucij.

Stanovanje se nahaja v 4 nadstropju od 4 ter v bloku brez dvigala. Leta 2003 je bila zamenjana streha ter leta 2004 obnovljena fasada. Stanovanje je bilo leta 2010 popolnoma obnovljeno ter se je zaradi odsotnosti lastnika zelo malo uporabljalo. Nova kopalnica vključno z inštalacijami, WC, kuhinj, zamenjana okna ...
Stanovanje ima funkcionalno razporeditev, je zelo zračno in svetlo ter ima balkon (usmerjenost vzhod). Priključeno je na vsa potrebna omrežja, je brez bremen ter dolgov ter možno takojšnjega prevzema ter vselitve. V okolici bloka je dovolj parkirnih mest, prav tako lokacija omogoča aktivno preživljanje prostega časa (neposredna bližina otroških igrišč, športnega centra vključno z tenis igrišči ...)

Stanovanje se prodaja opremljeno kot je prikazano na fotografijah.

Za vse dodatne informacije in dogovor termina ogleda smo vam na voljo na telefonu ali na mailu jureboris.janezic@re-max.si .

Vabljeni na ogled!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.