ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

11,00 €

DržavaRegija
SlovenijaObalno kraška
ObčinaNaselje
KoperKoper
ID oglasa: 490111001-695

Ogled oglasa na strani ponudnika

V dolgoročni najem oddamo v prvem nadstropju poslovni prostor v skupni velikosti 531,25 m2, ki ga je mogoče razdeliti na dva prostora 375 m2 in 156,25 m2. Prostori so primerni za storitveno dejavnost oziroma pisarne, imajo že urejene skupne sanitarije.
Poslovni prostori se nahajajo v poslovno - stanovanjskem objektu v centru mesta Koper in sicer v njegovem poslovnem delu v neposredni bližini večine bank, zavarovalnic in drugih poslovnih dejavnosti. Namenjen je storitveni in trgovski dejavnosti. Objekt je trenutno razdeljen je na tri etaže z urejenim dostopom in s parkirnimi mesti na parkirni ploščadi, ki se nahaja neposredno pred njim.

OPOMBE:
- Oddaja se v obstoječem stanju za izhodiščno ceno najema 11 €/m2 mesečno brez vključenega DDV.
- Cena najema ne vključuje obratovalnih stroškov in drugih stroškov, ki odpadejo na predmet najema. Obratovalni stroški se najemniku obračunajo po deležu uporabe prostorov v celotni stavbi. Povprečni strošek obratovalni strošek za kvadratni meter prostora je znašal za leto 2019 informativno 2,95 €. Stroški se spreminjajo oziroma so odvisni od višine stroškov dobaviteljev.

Vse resne interesente naprošamo za pisne ponudbe s kratko predstavitvijo poslovne dejavnosti.
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.