ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Poslovni Prostor Za Prodajo, Možnost Tudi Najem

+
Cena:

55.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaSavinjska
ObčinaNaselje
CeljeCelje
ID oglasa: 490281025-14

Ogled oglasa na strani ponudnika

POSLOVNI PROSTOR, 87,28 m2, Celje, Mariborska cesta

Celje (Mariborska cesta), naprodaj je poslovni prostor (možnost tudi najema), na dobri in frekventni lokaciji (neto površina 87,28 m2), leto izgradnje stavbe 1975.

Naprodaj je poslovni prostor, prazen, primeren za več dejavnosti. Prostori se nahajajo v kletni etaži; v prostoru je (delno) dnevna svetloba.

Poslovni prostor se nahaja v stavbi (skupna površina celotne stavbe 3.344,30 m2), kjer se nahajajo: banka, zavarovalnica, foto studio, gostinski lokali, …

Neopremljen poslovni prostor na dobri in frekventni lokaciji.

Cena :55.000 eur.

PRODAJA se poslovni prostor, prazen, primeren za več dejavnosti.
Prostor je pregrajen, tako da sta predmet prodaje dejansko dva ločena prostora; vsak prostor ima svoj (ločen) vhod; večji prostor je npr. primeren za skladišče, drugi pa npr. za pisarno, razstavni prostor. Poslovni prostor ima lastno toaleto.
Poslovnemu prostoru pripadata tudi dva varovana parkirna prostora.

Lokacija: poslovni prostor se nahaja na dobri lokaciji, v bližini centra mesta, v neposredni bližini se nahaja hotel, restavracija, veliko parkirišče…

Tla: keramika, itison, v prostoru je klima.


POSLOVNI PROSTOR: NAHAJA SE NA DOBRI IN FREKVENTNI LOKACIJI, PRIMEREN JE ZA RAZLIČNE DEJAVNOSTI - UGODNA PRODAJNA CENA .ZK stanje: brez bremen.Za informacije in dogovor za ogled pokličite.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.