ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

536,00 €

DržavaTip poslovnega prostora
Slovenijapisarna
PovršinaRegija
39,90 m2Goriška
ObčinaLetnik izgradnje
Nova Gorica1985
Lokacija
center

NOVA GORICA, CENTER, LASTEN VHOD, 39,90 m2, pisarna ,v pritličjuurejene poslovne stavbe, zgrajena l.1985, v najemnini so vključeni obratovalni stroški razen elektrike, lastne sanitarije, parkirišče v bližini stavbe, pripravljena za prevzem, oddamo za obdobje 11 mesec z možnostjo dolgoročnega najema. KODA: O9145GO

V ceni je že vključen 22%DDV.

Pogoji najema: resnost, urejenost, redno plačilo najemnine in stroškov, plačilo varščine v višini trimesečne najemnine ter plačilo provizije agenciji v višini enomesečne najemnine + 22 % DDV.

HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - Poslovna enota NOVA GORICA

Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti NOVA GORICA, poslovna stavba HIT, Delpinova 7a, oz. pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom.

Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO)

Hvala za zaupanje, se priporočamo !


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.