ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

2.000,00 €

DržavaTip poslovnega prostora
Slovenijadelavnica
PovršinaRegija
455 m2MO Ljubljana
ObčinaLetnik izgradnje
Moste-Polje1980
Naselje
Dobrunje

Posredujemo pri oddaji večnamenskega poslovnega oz. proizvodno-skladiščnega prostora, ki se nahaja na ferkventni lokaciji ob glavni cesti blizu vzhodne obvoznice.

Prostor obsega pritlični del (389m2), z višino stropa 4,6m in kletni del (66).

V pritličju objekta se nahaja večja delavnica velikosti 300m2, tri manjše delavnice 15m2, 20m2 in 30m2, WC in garderobni prostor ter manjša pisarna z ločenim vhodom za stranke. Prostori so se uporabljali za opravljanje dejavnosti servisiranja motornih vozil ter za opravljanje kleparskih in ličarskih del. Uporaba lakirne peči, ki se nahaja v delavnici, ni všteta v ceno najema.

V kleti se nahaja skladiščni prostor ter kotlarna s pečjo za ogrevanje staro 4 leta. Ogrevanje je na nafto, na objektu pa se nahaja tudi priključek na zemeljski/mestni plin.

V ceni najema je zajeta tudi uporaba skladiščnega prostora nad garderobo (dodatnih cca. 20m2) ter uporaba sedmih stalnih parkirnih mest in treh prehodnih parkirnih mest pred delavnico ter dovoz (cca. 70m2) do zadnjega dela delavnice. Delavnica ima dva vhoda v objekt.

Delavnica ima uporabno dovoljenje za popravila in vzdrževanje motornih vozil in prometno ureditev ter ličarstvo in lakirnico.

Možna je tudi uporaba za skladiščni prostor oz. drugo nehrupno in lahko proizvodno dejavnost.

V bližini je infrastruktura, bližina AC priključka.

Pogoji najema: najem za obdobje 11ih mesecev z možnostjo podaljšanja, plačilo varščine v višini treh mesečnih najemnin, sprotno plačilo najemnine in stroškov.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.sio@mka.si


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.