ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

125.000,00 €

DržavaTip poslovnega prostora
Slovenijaostalo
RegijaObčina
Obalno kraškaKoper
Naselje
Koper

ID oglasa: 490111023-12

Ogled oglasa na strani ponudnika

Prodaja se poslovni prostor, primeren na mirno dejavnost, na zelo atraktivni in frekventni lokaciji, kateri se nahaja le 100m od morja oz. plaže. Odličen za mirno dejavnost, prodamo.

Lokacija in infrastruktura: Poslovni prostor se nahaja v Žusterni, le nekaj korakov od morja in 1,5 km od središča Kopra.

Razporeditev in lega: Nahaja se v pritličju poslovno - turističnega kompleksa. Poslovni prostor zaznamuje moderno zasnovan in urejen stil, adaptiran je bil kar dva-krat, prvič leta 2006 drugič pa leta 2018 ( tudi el. napeljava je nova).Osrednji prostor krasi neometana opečna stena, katera v sam prostor vnese toplino, imenitno teksturo ter rustikalni videz. Poslovni prostor zajema še dodatni oz. prehodni prostor, shrambo ter wc. Pred prostorom se nahaja ( nelastniška ) terasa s pogledom na plažo.V prostoru se nahaja tudi plinska peč, ki je namenjena za gretje prostorov. Za hlajenje prostorov poskrbita dve ( hladilno - grelni) klimatski napravi.Stranke poslovnega prostora lahko parkirajo na parkirišču pred poslovnim kompleksom. Prostor ponuja veliko poslovnih možnosti ( razen gostinstva).

Dodatno: Poslovni prostor je lastniško in ZK urejen ter brez bremen.

Cena ni dokončna zato sprejemamo tudi ponudbe.
; PREVERI KONTAKT!


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.