ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

258.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaDolenjska
ObčinaNaselje
ŠentjernejŠentjernej
ID oglasa: 490341006-43

Ogled oglasa na strani ponudnika

V Hrastju pri Šentjerneju prodamo stanovanjsko poslovni objekt v obratovanju. Zgrajen leta 1994 na zemljišču velikosti 10.818 m2. Cena: 258.000,00 EUR.

V pritličju se nahaja gostinski lokal, površine 179 m2, od tega je 161,23 m2 namenjenega gostinski dejavnosti, ostalo so privatni prostori. Nadstrešek z gostinskim vrtom je bil dograjen v letu 2000, dimenzij 6,30 x 10 metrov. Lokal sprejme v gostinski sobi 40 ljudi, na terasi in strežnem prostoru 35 ljudi. Uporabno dovoljenje za gostinski lokal, okrepčevalnico za točenje pijač, pripravo pic ali skupine po naročilu.

Stanovanjski del je v nadstropju z ločenim vhodom, uporabne površine 169 m2. Obsega štiri sobno opremljeno stanovanje z balkonom. Mansarda je neizdelana.

Infrastruktura: elektrika, vodovod, internet, centralna kurjava na biomaso, lesne pelete, nova peč v letu 2018, ogrevanje tople vode s toplotno črpalko, kamin na drva v gostinskem delu.
V gostinskem delu zamenjano stavbno pohištvo. Objekt se nahaja ob cesti z lastnimi parkirnimi mesti.

Lokal in stanovanje se prodajata opremljena z drobnim inventarjem, vselitev in prevzem po dogovoru. Zemljiško knjižno stanje urejeno, brez bremen, urejene meje, gradbeno dovoljenje, lokacijsko dovoljenje za nadstrešek. K objektu pripada še 7.800 m2 kmetijskih zemljišč v kosu, ostalo so zemljišča namenjena centralnim dejavnostim.


Lokal je zanimiv za kupce, ki lahko ponudbo razširijo s prenočišči. Lokacija je odlično izhodišče za kolesarjenje, pešačenje po Gorjancih, ribarjenje v reki Krki, višinski lov po Gorjancih in izleti po okoliških krajih (Šentjernej, kartuzijanski samostan Pleterje, Kostanjevica na Krki s kostanjeviško jamo, grad Otočec, termalno zdravilišče Šmarješke Toplice). V bližini sta srednjeveška gradova Gracarjev turn, Prežek in Vrhovo.

Do bližnjega Novega mesta je 13 km, Šentjerneja 4 km, odcepa do avtomobilske ceste Kronovo 8 km, letališče Zagreb ali Ljubljana je oddaljeno 1 uro vožnje z avtomobilom.

Kupec ne plača posredniške storitve.
Prodajalčev pogoj je plačilo 2 % davka na promet nepremičnin s strani kupca.

Za več informacij nas pokličite ali nam pišite.

VABIMO VAS NA OGLED IN SE PRIPOROČAMO.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.