ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

STAREJŠA VSELJIVA VAŠKA HIŠA Z ZAČETO GRADNJO

+
Cena:

280.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija95 m2
RegijaPovršina parcele
Obalno kraška95 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Koper1980
Naselje
Pobegi
ID oglasa: 490111005-442

Ogled oglasa na strani ponudnika

Posredujemo pri prodaji treh nepremičnin, ki predstavljajo zaključeno celoto domačije v vaškem zaselku. Centralni del posesti predstavlja dvorišče, ki ga obkrožata starejša hiša, nedokončana gradnja ter manjša lopa. Dvoetažna starejša hiša je bila v celoti obnovljena v današnje stanje v letu 1980, je dobro ohranjena, redno vzdrževana, takoj vsiljiva, v skupni izmeri 94,2 m2 ležeča na zemljišču skupnih površin 650 m2.
V spodnji etaži se nahaja kuhinja, dnevni prostor in kopalnica. V etažo vodi osrednje stopnišče, iz katerih se preko hodnika dostopa do treh soba in kabineta in balkona. Pod stopniščem se nahaja kurilnica.
Drugi objekt predstavlja enoetažno nedokončano stanovanjsko-poslovno stavbo, izdelano do III. gradbene faze. Za objekt je izdano gradbeno dovoljenje, plačani komunalni prispevki ter izdelan projekt.

Tretji manjši objekt je lopa v izmeri 17 m2 namenjena shranjevanju.

Posest se nahaja v mirnem zaselku Gregoriči, ki je eden izmed 22 zaselkov naselja Sv. Anton. Od centra Kopra je zaselek oddaljen le 8 km, od AC pa le nekaj kilometrov. Dostopnost do posesti je izjemno dobra, kljub strnjeni pozidavi v okolici.


MOŽNOST DELNE PRODAJE POSESTI - RAZDELITEV
(evidentirali bomo vse zainteresirane stranke, za podrobnejša pojasnila se obrnete na agenta t.št. 041 590 799)

1. Dvoetažna starejša hiša z dvoriščem in lopo (cca 300m2 zemljišča)

2. Začeta gradnja s pripadajočim zemljiščem ter dodatnim parkiriščem (358 m2 zemljišča s poslovnim delom v pritličju 173m2 površin, nadzidava stanovanjskega dela enakih površin)
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.