ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

79.500,00 €

DržavaPovršina
Slovenija114 m2
RegijaPovršina parcele
Savinjska114 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Bistrica ob Sotli1970
Naselje
Bistrica ob Sotli
ID oglasa: 490281026-93

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na prečudoviti lokaciji v Bistrici ob Sotli, ki leži v Kozjanskem regijskem parku, je naprodaj prenovljena hiša v objemu narave. Lokacijo odlikuje bližina vse potrebne javne infrastrukture, zasebnost in obilica prostočasnih aktivnosti (pohodniške in kolesarske poti, kulturne zanimivosti ...).

Objekt sestoji iz treh etaž (K+P+M). V kletnih prostorih se nahaja kurilnica z novo pečjo na olje in kleti. Srednja etaža je popolnoma prenovljena in obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, kopalnico in dva hodnika. Mansarda ni urejena, vendar so vsi priključki predpripravljeni.

Hiša je bila grajena 1971. Materiala gradnje sta kamen in opeka. Srednja etaža je bila leta 2015 v celoti obnovljena (kopalnica, odtoki, električne inštalacije, centralno ogrevanje, okna, streha…) Talne obloge so keramika in laminat. Okna so nova PVC, termopan, dvoslojna. Žlebovi (aluminijasti) in streha je nova (2015). Ogrevanje je urejeno centralno na olje, talno gretje. Dodatno se v letnih časih lahko ogrevate z kaminom. Kanalizacija je urejena z dvoprekatno greznico. Objekt je priklopljen na električno, vodovodno, telekomunikacijsko ter kabelsko omrežje. Dostop je urejen in redno plužen.

Zemljišče je veliko 6.696 m2. Velikost omogoča samooskrbo z lastno zelenjavo in sadjem. Poleg objekta je starejši kmetijski objekt v velikosti 28 m2.

Vsa potrebna javna infrastruktura se nahaja v mestu Bistrica ob Sotli le 3 kilometre stran. Avtobusno postajališče je oddaljeno le 140 m.

ČE IŠČETE HIŠO ZA ODMIK OD MESTNEGA VRVEŽA, V NEOKRNJENI NARAVI BLIZU VSE POTREBNE JAVNE INFRASTRUKTURE, Z VELIKO MOŽNOSTI PROSTOČASNIH AKTIVNOSTI IN SPROSTITVE, JE TO HIŠA ZA VAS.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.