ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

MANJŠA HIŠKA Z RAZGLEDOM MEDRIBNIK-CIRKULANE

+
Cena:

50.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija82 m2
RegijaPovršina parcele
Pomurje82 m2
ObčinaNaselje
CirkulaneCirkulane
Letnik izgradnje
1981
ID oglasa: 490151007-394

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na enem od vrhov slikovitih haloških gričev s pomirjajočim razgledom je naprodaj prijetna, popolnoma obnovljena manjša hiška - bivalni vikend. Zgrajena je bila 1981, na osnovi stare hiše iz leta 1900, nazadnje obnovljena 2017 (okna, streha) in ima skupaj 81,5 m2 skupne površine. Ob hiši pred vhodom se lahko naužijemo celodnevnega sonca na odprti terasi. Okolico hiše zapolnjuje vinograd s 1.200 trsi žlahtnih sort, iz katerih se pridela belo vino, nekoliko niže po pobočju pa nasad jablan. Skupna površina mešanega zemljišča je 8.674 m2, od tega cca 574 m2 stavbnega. Mimo teče asfaltirana občinska cesta.
Skozi vhodna vrata vtsopimo v predprostor, naravnost v kopanico s tuđem in WC-jem, na desno v jedilnico - prostor za druženje, od tod pa po hodniku na desno v spalnico ter kuhinjo. Okna so vsa nova PVC z žaluzijami, talne obloge keramika, fasada klasična, streha opečna (prekrita 2017), ogrevanja ni, elektrika in voda aktivna, greznica, hišna številka.
Ob strani je vhod v vinsko klet, ki pokriva celoten tloris hiše in omogoča predelavo in shranjevanje vina, primerna pa je tudi za ozimnico. Podstrešje pohodno, vhod od strani.

Do središča Cirkulan, trgovine in vseh drugih pomembnih institucij (šola, vrtec, zdravstveni dom, občina,...) je 4 km. Potrebujete mirno, zeleno oazo za konec tedna, sprostitev z obdelovanjem zemlje ali iščete manjši dom? Potem ste na pravem naslovu. VABLJENI NA OGLED, TOPLO PRIPOROČAMO NAKUP!!!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.