ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

580.000,00 €

DržavaTip hiše
SlovenijaSamostojna
PovršinaRegija
344 m2Gorenjska
Površina parceleObčina
1000 m2Kranjska Gora
NaseljeLetnik izgradnje
Dovje1978
Letnik obnoveStanje
2018Vzdrževana
Stroški cca.Pogled na
0 €Triglav - Julijske Alpe
Energijski razredŠt. parkirnih mest
E (105-150 kWh/m2a)8
Vpis v ZK
Vpis v ZK

Počitniški objekt, Gorenjska, Mojstrana, Dovje, hiša, 344,00 m2, prodam
V neposredni bližini Kranjske Gore, na obrobju sončne vasi Dovje, prodamo prijeteno družinsko apartmajsko hišo v obratovanju, s čudovitim razgledom na Triglav in Julijce. V hiši je 7 apartmajev in možno manjše stanovanje v pritličju.

Spodnji prostor ima svoj vhod na pročelni južni strani hiše in obsega svetel zimski vrt, dodaten prostor, priročno kuhinjo, kopalnico z wc-jem, savno, kurilnico in shrambo.

Vhod v apartmajski del je za hišo na severni strani. V pritličju in 1. nadstropju je skupaj 6 apartmajev, torej v vsaki etaži po 1 apartma za dve osebi brez balkona in po 1 apartma v vsaki etaži za dve osebi z balkonom, ter po 1 apartma v vsaki etaži za do max 4 osebe z balkonom. V mansardi je 1 večji apartma za od 4 do max 6 oseb. Hiša ima solarni sistem za ogrevanje sanitarne vode, za ogrevanje CK pa toplotno črpalko oziroma še vedno tudi možnost CK na olje/drva.

Okrog hiše je zelenica z mizami in klopcami, nadstrešek za avto, spredaj je parkirišče za 7 osebnih vozil. Prelep razgled na Mojstrano v dolini in naprej na Grančišče ter enkraten pogled na triglavsko visokogorje - glej sliko.

Prenove: laminat, prenovljena kotlovnica (montirana nova peč, ki omogoča ogrevanje na različne energente; solarno, toplotna črpalka, olje ali trda goriva-drva, zamenjana okna v PVC izvedbi in vrata, atrij - zimski vrt in terasa, fasada - izolirana z notranje strani s knaufom + stekleno volno, novi opaži, streha (bramac kritina, nad vrhnjo ploščo je bila položena izolacija - steklena volna), vgrajena toplotna črpalka. vsi apartmaji prepleskani, prav tako hodniki. Zamenjane vse stropne, stenske luči in nočne lučke v vseh apartmajih na LED izvedbo. Zamenjane vse postelje in vzmetnice, dodane nove omare in novi hladilniki A+. 11,1 Kw sončna elektrarna za samooskrbo električne energije - kar pomeni znatno znižanje mesečnih stroškov, saj elektrarna sedaj v celoti krije stroške elektrike, ogrevanja in sanitarne tople vode.

Nepremičnina je brez bremen. Prodaja se skupaj z gospodarsko družbo d.o.o. (torej s podjetjem, ki je tudi vpisano kot edini lastnik v zemljiški knjigi), kar omogoča takojšnje in neprekinjeno nadaljevanje dela.

Vzpostavljen je vrhunski sistem oglaševanja turističnih kapacitet, ki omogoča možnost rezervacij skozi celo leto. Apartmaji so registrirani na vse pomembne mednarodne rezervacijske sisteme (več kot 30), ki omogočajo spletne online rezervacije. Gosti prihajajo iz celega sveta, veliko je takšnih, ki se redno vračajo že več kot 20 let.

Dovje in Mojstrana sta brez dvoma najboljši izhodišči za ture po Julijskih Alpah in za sam pohod na Triglav. Vasica Dovje je ena izmed najbolj sončnih vasic v Sloveniji. Po osebni statistiki beležimo od 230 do kar 284 sončnih dni v letu. Prav tako vasici po meritvah, ki jih je na našo pobudo opravilo Ministrstvo za okolje in prostor, spadata v področje zdravilne klime, kar še dodatno dviguje raven kvalitetnega bivanja in življenja v teh krajih.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.

Vrsta ogrevanja

 • centralna kurjava
 • elektrika
 • sončni kolektorji
 • toplotna črpalka zrak-voda

Komunikacijski priključki

 • telefon
 • kabel

Prometne povezave

 • avtobusna postaja

Bližina

 • trgovina
 • osnovna šola
 • vrtec
 • pošta