ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

165.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija129 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska129 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Hoče Slivnica2007

ID oglasa: 490151007-351

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na sončni jasi v zavetju gozda Hočkega Pohorja, kjer oko iz terase zaobjame enkraten razgled, prodamo čudovito, skrbno negovano hišo letnik 2000 z urejeno okolico na stavbnem, skoraj v celoti ograjenem zemljišču 1.170 m2, kjer izjemno nežno trato, ki kar vabi bose noge, popolno dopolnjuje ogromno okrasnega grmičevja, skalnjak z izbranimi trajnicami in vrt ter vrtna lopa. Ob hiši je tudi nadstrešek za en avtomobil.
Hiša je sestavljena iz kleti, pritličja in mansarde, skupne izmere 128,9 m2. Klet je deloma v zemlji in se vanjo dostopa tudi iz zunanje strani - največkrat služi kar kot vhod v hišo nasploh - je sestavljena iz dolgega predprostora v obliki hodnika, kjer je savna, tuš ter velike vgradne omare. Od tod vstopimo v jedilnico z dnevnim prostorom in manjšo kuhinjo. Po natančno izdelanih, rahlo zaokroženih lesenih stopnicah, ki povezujejo vse etaže, se povzpnemo do pritličja, kjer je predprostor, hodnik, od tod kuhinja z jedilnico, WC, v nadstropju pa sta dve sobi in kopalnica. Tla prekriva parket in keramika, okna lesena termopan, streha opečna (Bramac), fasada izolativna, ogrevanje centralno (kombinacija olje/drva), elektrika, lastna voda (vodno zajetje v soseski), greznica. Vso pohištvo je izdelano iz smrekovine in po meri, tako da se lepo zapolnijo tudi manjši, zaradi tega vsestransko uporabni kotički.
Je vaš delovnik zelo natrpan in stresen? Potrebujete vsakodnevno dozo čiste, zelene energije, svežega vonja, ptičjega petja in miru?Je Bellevue vaša priljubljena točka za sprehode? Potem si morate nujno rezervirati termin za ogled in se na lastne oči prepričati v vse te prednosti, ki dvigujejo kvaliteto življenja. Do centra Hoč 6 km, do centra Maribora 14 km. ZELO PRIPOROČAMO!!!


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.