ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

230.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija179 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska179 m2
ObčinaNaselje
PtujPtuj
Letnik izgradnje
1979
ID oglasa: 490151007-342

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na Ptuju, v eni najbolj priljubljenih, mirnih sosesk prodamo skrbno vzdrževano atrijsko, krajno vrstno hišo, z letnico izgradnje 1979, nazadnje prenovljeno 2010, skupne izmere 178,7 m2, stoječo na 974 m2 v celoti stavbnega zemljišča. Ob hiši je garaža, v katero je dovoz iz ulice, na notranji strani še vrtna lopa za hrambo orodja.
Vhod je skozi vetrolov iz ulične strani, do katerega vodi tlakovana potka, ki se vije med negovano trato ob raznovrstnih rododendronih in azalejah, ki se jim ne moreš načuditi, ko se razbohotijo v svojih najrazličnejših barvah, ki se odpirajo postopoma. Na tej trati najdemo še okrasne iglavce, na notranji strani na dvorišču, ki je ovito v zeleno ograjo in bi ga lahko imenovali kar majhen park, pa je poleg okrasnega listnatega grmičevja in visokih iglavcev, še nekaj sadnega drevja in okrasne gredice, do katerih prav tako vodi tlakovana pot, vmes pa lahko počijemo na klopci in preberemo kakšno knjigo, prelistamo časopis, ali občudujemo ptujski grad.
Vhodna vrata nas popeljejo v širši predprostor, od koder je dostop do vseh ostalih prostorov: na desno kopalnico z WC-jem in kopalno kadjo, 3 sobe različnih velikosti, naravnost dnevna soba, ki se na levo poveže z jedilnico in kuhinjo ter skrajno levo prehod v klet. Iz dnevne sobe, ki ima velik del zastekljen in nudi čudovit razgled proti Dravi je izhod na čudovit pokrit atrij, pod katerim se bohoti skrbno zasajen in vzdrževan skalnjak. V kletni prostor nas iz pritličja povedejo lesene stopnice, kjer najprej zagledamo predprostor, od koder so naravnost kurilnica in dve shrambi, pralnica, na levo pa kopalnica z WC-jem in tušem, kuhinja ter dve sobi, iz ene tudi izhod na dvorišče, kjer je lično urejen, majhen, s soncem obsijan kotiček z vrtno mizico in stoli.
Talne obloge so keramika in parket, v kleti nekaj tudi PVC, okna PVC, streha Decra, ogrevanje na plin (2017 nova peč, bojler posebej), fasada izolativna (12 cm), vsi infrastrukturni priključki. Hiša se prodaja delno opremljena oziroma po dogovoru.
Izjemna lokacija zelo blizu šole, bolnice, trgovine, 15 min peš hoje do centra mesta, funcionalna razporeditev, lepi, dovolj veliki prostori, dvorišče z atrijem, ki nudi prav vso zasebnost in veliko prostora za gibanje, tek otrok. Družine prijazno vabljene na ogled, priporočamo!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.