ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

NOVA električna negovalna postelja, s trapezom

+
Cena:

740,00 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Bolniška postelja

Nova, kakovostna električna negovalna bolniška postelja nemškega proizvajalca. S priloženim trapezom in trikotnikom za dvig. S standardno dimenzijo latofleks ležišča 200x90cm. Datum proizvodnje postelje, Junij 2019.

Postelja ima priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni neprekinjeni varnostni premični ograji z zaklepom. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa in prevlečeni s furnirjem bukve. Vsak konec ograje pa je pokrit s plastičnim pokrovom.

Na podvozje postelje so pritrjena štiri robustna "Tente" kolesa. Vsako kolo ima svojo posamično zavoro. Kolesa so okretna in omogočajo lahke premike po negovalnem prostoru.

Nameščene ima štiri sinhrono in mirno delujoče elektromotorje Linak, ki se uvrščajo v sam vrh kakovosti. Motorja posamično nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša na 80cm višine nad tlemi.

Preostala dva motorja, ki sta nameščena pod ležiščem postelje pa upravljata električni premik vzglavja do naklona 70° in električni premik vznožja do naklona 20°.

Električno delovanje se upravlja s priloženim 8-funkcijskim pilotom, ki je odporen na udarce, vlago in je preprost za rokovanje. Pilot hkrati nudi možnost popolnega zaklepa funkcij električnega delovanja postelje, s priloženim modrim ključkom, ki je pritrjen na kabel pilota - vsaka posamezna nastavitev se lahko na pilotu individualno zaklene.

Vsi elektromotorji postelje imajo visoko nosilnost, kar pomeni da postelja prenese veliko varne delovne obremenitve. Vsa nameščena elektronika na postelji z zaščito IPX4 - kar pomeni zaščito pred prašnimi delci do velikosti enega milimetra in zaščito pred vodo, ki lahko prši iz vseh smeri.

Ležišče sestavlja 4-delno leseno latoflex vzmetenje. Zaradi mnogih individualnih možnosti nastavitev ležišča postelje je to poleg funkcij za vsako dnevno olajšano nego primerno tudi za vse vrste motenj v pretoku krvi po žilah. Nastavitve pozicij tega ležišča lahko vplivajo protibolečinsko, proti otekanju nog, proti ranam na golenih, ter proti drugim bolečinam.

Na straneh ležišča postelje se nahajajo še štiri kovinska držala, ki preprečujejo neželeno premikanje vzmetnice. Vsa kovinska konstrukcija postelje je obdelana z visokokakovostnim poliestrskim prašnim premazom. Preostali leseni deli postelje pa so izdelani iz lesa iveral polnila prevlečenega s furnirjem v odtenku bukve.

Na posteljo je poleg priloženega vogalnega trapeza s trikotnikom in lesenih varnostnih ograj možno namestiti tudi druge dodatke kot je, stojalo za infuzijo, nosilec urinske steklenice, regulator električne anti dekubitus blazine in podobno.

Zaradi njene enostavnosti in uravnoteženega, pozitivnega, ter sodobnega videza je še posebej privlačna za domačo nego.

Postelja se enostavno sestavi in razstavi. Priložena so navodila, račun garancija, originalna embalaža, pripomoček za transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878

(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti:

- dimenzija ležišča postelje= 200 x 90cm

- zunanja dimenzija sestavljene postelje= 216 x 103cm

- skupna teža postelje= cca. 100kg


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.