ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Lahek invalidski voziček Otto Bock, z blazino

+
Cena:

130,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Invalidski voziček

Lepo ohranjen, lahek, nadstandarden invalidski voziček. Nemškega proizvajalca Otto Bock, model "Start M1 Intro". Konstrukcija je izdelana iz čvrstega aluminija v sivi barvi, v kombinaciji s sedežem v črni barvi in širino 41cm. Dodatno priložena sedežna blazina s prevleko.

Invalidski voziček Start M1 Intro združuje koncepte modularnosti, kakovosti in prilagodljivosti. Svojo konstrukcijo ima postavljeno na dvojnem križu, za več čvrstosti in stabilnosti pri uporabi. Kot standardna oprema so vključeni ključni elementi kot sta posamična nihalna naslona za noge. Naslona za roke sta dvižna in odmična nazaj, lahko se ju popolnoma odstrani, ter tudi nastavi po višini. Zadnji pogonski kolesi sta na voziček pritrjeni z osmi za hitro izpenjanje koles iz konstrukcije vozička. Sedežu je možno nastaviti dolžino njegove globine, skupno višino in pa naklon.

Invalidski voziček ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Vsa štiri kolesa so izdelana iz polne gume, ki se ne more predreti.

Zadnji pogonski sta ozki za manj trenja in posledično manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in njegovega morebitnega spremljevalca. Z odličnim profilom, na lahkih 22" aluminijasti platiščih. Ob pritisku na osno tipko v sredini vsakega pogonskega kolesa, sta obe kolesi enostavno in hitro snemljivi iz vozička, preko nosilcev koles pa nastavljivi po višini v treh stopnjah in sklopu 6cm.

Prednji kolesi sta veliki, za lažje premagovanje arhitektonskih ovir kot so pločniki, makadam, neraven teren, poškodbe, vrzeli v vozišču, ip. Enako kot zadnji sta tudi prednji kolesi nastavljivi po višini in sicer v štirih stopnjah, ter v sklopu 4cm.

(Zaradi možnosti nastavitve višine vseh štirih koles invalidskega vozička, se lahko temu nastavlja tudi naklon sedeža. Z naklonom sedeža nazaj, se uporabniku poveča udobje sedenja. Z naklonom naprej pa se olajša nameščanje in vstajanje osebam s poškodbo kolka, ip.)

Celoten sedež je izdelan iz zračnega, trpežnega ognjevarnega materiala, ki se ga lahko sname, ter opere v pralnem stroju.

Hrbtni naslon je dodatno podložen s peno za več udobja. Iz zadnje strani hrbtnega naslona ima podaljšano zapiralo z ježkom, katero pripomore pri preprečevanju prepiha po hrbtu uporabnika. Kadar zapiralo ni zaprto pa služi za prost pretoka zraka in zračenje hrbtišča. Na sedišču pod blazino se nahaja trak, na katerega se namesti in oprime morebitna uporabnikova antidekubitus - proti preležaninska blazina z velcro trakovi, za bolj optimalno in stabilnejšo pozicijo.

Dodatno priložena sedežna blazina s 5cm polnilom iz mehke pene, ter prevlečena s snemljivo črno prevleko na zadrgo, ki se jo lahko opere v pralnem stroju.

Naslona za roke sta dolga 30cm, ter mehko oblazinjena. Ob premiku ročice na prednji strani vsakega naslona rok se ta po sistemu "duo-flip-up" elegantno odmakneta navzgor in nazaj za hrbtni naslon tako, da se uporabnik lažje namesti ali vstane iz bočne strani vozička. Naslona rok sta nastavljiva po višini v treh stopnjah in ob potrebi tudi povsem odstranljiva.

Opornika nog sta opremljena z nastavljivim in snemljivim pod kolenskim trakom, ki razbremeni, ter zagotavlja več počitka za noge. Hkrati pa preprečuje ne želen zdrs nog nazaj za opornika. Opornika nog sta odmična navzven in navznoter pod sedež, sta popolnoma odstranljiva, ter brez stopenjsko nastavljiva po višini.

Celoten invalidski voziček je postavljen na lahka kolesa in čvrsto ogrodje. Dobro opremljen s pasivnimi varnostnimi odsevnimi elementi (kresničkami).

Je enostavno in hitro zložljiv, ter takšen primeren za transport ali hrambo ob neuporabi. Na prednji strani pod sedežem se nahaja pašček pritrdljiv z gumbom, kateri služi za ohranjanje maksimalne zloženosti vozička tudi med njegovim premikanjem in dvigovanjem.

Več informacij na 040/988-878

(po dogovoru možnost dostave)

Ostale podrobnosti vozička Start M1 Intro:

- širina sedeža= 41cm

- globina sedeža (nastavljiva)= 41cm -- trenutna nastavitev

- višina hrbtnega naslona= 43cm

- višina sedeža (nastavljiva)= 43cm -- trenutna nastavitev

- skupna širina vozička= 63cm

- skupna dolžina= 94cm

- skupna višina= 90cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Pot na Novine 2
15.6517928 46.6811712