ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Invalidski voziček Sunrise UniX², z blazino

+
Cena:

130,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Invalidski voziček

Odlično ohranjen in moderen, nadstandarden invalidski voziček. Nemškega proizvajalca Sunrise, model "Breezy UniX2". S konstrukcijo kovinsko srebrne barve, v kombinaciji s prostornim in mehko podloženim sedežem širine 44cm v črni barvi. Invalidskemu vozičku je dodatno priložena sedežna blazina iz mehke pene, s prevleko.

Kratek opis:

invalidski voziček s sitemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih pogonskih koles, dodatno ojačane vilice prednjih koles nastavljiva višina in naklon sedeža, nastavljiva globina sedeža naslona nog opremljena s protidrsnim trakom, nastavljiva po višini, odmična navzven in navznoter pod sedež naslona rok dvižna in odmična nazaj za hrbtni naslon mehko podložen sedež in hrbtni naslon za več udobja in z dodano mehko blazino cevi hrbtnega naslona varjene v enem kosu za večjo čvrstost vozička

Invalidski voziček UniX2 ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Vsa štiri kolesa izdelana iz polne gume, brez zračnice.

Zadnji pogonski kolesi z odličnim profilom, na lahkih 24" aluminijasti platiščih. Sta ozki za čim manj trenja in tako tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in morebitnega spremljevalca. Ob pritisku na tipko natične osi sta obe pogonski kolesi enostavno in hitro snemljivi iz vozička, ter hitro višinsko nastavljivi v 2 stopnjah v sklopu 5cm.

Prednji kolesi invalidskega vozička sta večji (200x30mm), za lažje premagovanje arhitektonskih ovir kot so pragovi, pločniki, robniki, makadam, poškodovano vozišče, vrzeli, neraven teren, ip. Obe prednji kolesi sta nastavljivi po višini v 5 stopnjah v sklopu 5cm.

(Zaradi možnosti nastavitve višine zadnjih pogonskih koles vozička, se lahko temu nastavlja tudi višina in naklon sedeža. Z naklonom sedeža nazaj, se uporabniku poveča udobje sedenja. Z naklonom naprej pa se olajša nameščanje in vstajanje iz vozička osebam s poškodbo kolka, ip.)

Celoten sedež vozička je izdelan iz trpežnega ognjevarnega materiala, ki je zračen in se ga lahko sname iz vozička, ter opere v pralnem stroju.

Hrbtni naslon in sedež sta dodatno podložena s peno za več udobja med uporabo.

Na sedežu se nahajata dva trakova, na katera se namesti in oprime morebitna uporabnikova antidekubitus - proti preležaninska blazina z velcro trakovi, za bolj optimalno in stabilnejšo pozicijo. Dodatno priložena sedežna blazina s 5cm polnilom iz mehke poliuretanske pene za udobnejše sedenje. Blazina je oblečena v črno prevleko, ki se jo lahko sname in opere v pralnem stroju.

Naslona za roke sta dolga 33cm in se ob pritisku na ročico po sistemu "flip-up" oba elegantno odmakneta nazaj za hrbtni naslon tako, da se uporabnik lažje namesti ali vstane iz bočne strani vozička. Oba naslona sta ob potrebi tudi povsem enostavno odstranljiva iz vozička.

Opornika nog sta opremljena s trakovoma, ki razbremenita in zagotavljata več počitka za noge. Hkrati pa preprečujeta ne želen zdrs nog nazaj za opornika. Odmična sta navzven in navznoter pod sedež, odstranljiva in več stopenjsko nastavljiva po višini.

Celoten voziček je na lahkih kolesih in ogrodju. Je enostavno in hitro zložljiv. Zaradi zadnjih pogonskih koles s sistemom za hitro izpenjanje pa je optimalno primeren za transport z osebnim vozilom, ali hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878

(po dogovoru možnost dostave)

Ostale podrobnosti invalidskega vozička UniX2:

- širina sedeža= 44cm

- globina sedeža= 42cm

- višina hrbtnega naslona= 42cm

- višina sedeža (nastavljiva)= 48cm; trenutna višina

- skupna širina vozička= 64cm

- skupna dolžina vozička= 111cm

- skupna višina vozička (nastavljiva)= 92cm; trenutna višina


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.