ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

40,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Invalidski voziček

Standarden invalidski voziček priznanega nemškega proizvajalca Meyra. Enostaven za uporabo, z desnim nožnikom (brez levega). Lepo ohranjen, s konstrukcijo rdeče barve, v kombinaciji s sedežem v črni barvi, širine 40cm. Dodatno priložena črna sedežna blazina z mehkim polnilom iz pene debeline 5cm.

Vsa štiri kolesa invalidskega vozička Meyra so izdelana iz polne gume, brez zračnice - neprebojna. Voziček ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika.
Zadnji pogonski kolesi sta ozki za čim manjše trenje in tako tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in morebitnega spremljevalca. Z odličnim profilom, na lahkih 24" aluminijastih platiščih.
Prednji kolesi sta večji (200x30mm), kar pripomore pri lažjem premagovanju arhitektonskih ovir kot so pločniki, robniki, poškodovano vozišče, vrzeli, neraven teren, ip.

Celoten sedež vozička je izdelan iz umetnega usnja, ki je trpežno in hkrati enostavno za čiščenje. Dodatno priložena sedežna blazina s 5cm polnilom iz mehke poliuretanske pene za udobnejše sedenje. Blazina je oblečena v črno prevleko, ki se jo lahko sname in opere v pralnem stroju.

Naslona za roke sta dolga 37cm, mehka in se ob pritisku na gumb na prednji strani vsakega naslona oba odstranita iz nosilcev tako, da se uporabnik lažje namesti ali vstane iz bočne strani vozička.
Desni nožni opornik je odmičen na stran, odstranljiv in več stopenjsko nastavljiv po višini.

Voziček je enostaven za uporabo, hitro zložljiv, ter v zloženem stanju primeren za transport ali hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti:
- širina sedeža= 40cm
- globina sedeža= 44cm
- višina hrbtnega naslona= 43cm
- višina sedeža= 50cm
- skupna širina vozička= 62cm
- skupna dolžina= 110cm
- skupna višina= 92cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.