ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

70,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Toaletni stol

Eleganten, ter izvrstno izdelan prosto stoječ toaletni wc stol. Lepo ohranjen, nemškega proizvajalca Braun, model "Classic".

Namenjen je starejšim ali težje mobilnim osebam. Izredno stabilen in čvrsto izdelan pripomoček za vse uporabnike, ki jim uporaba standardnih domačih wc školjk predstavlja obremenitev zaradi oteženega dostopa in koriščenja običajnega toaletnega prostora.

Primeren je za domačo in strokovno negovalno uporabo. Zaradi svojega izgleda, ter iznajdljive proizvajalčeve rešitve izdelave toaletnega stola, pa je ta še najbolj primeren za domačo uporabo. Saj praktično ne daje vtisa toaletnega stola, temveč prej estetsko dovršen in ob enem praktičen kos lesenega domačega pohištva.

Stol je pretežno izdelan iz dvoslojno lakiranega masivnega bukovega lesa srednje rjave barve. Ima ukrivljeno, ergonomsko oblikovano naslonjalo za hrbet, ter rahlo ukrivljene naslone rok za večje udobje sedenja.

Pokrov stola je oblazinjen z 2cm podloge iz mehke pene, ki je prevlečena z oblogo iz umetnega usnja v barvi kakava.

Wc deska pod oblazinjenim pokrovom ima na svoji spodnji strani integrirana vodila na katerih je nameščena odvajalna 5-litrska posoda s pokrovom in ročajem. Posoda se odstrani in namesti iz hrbtne strani stola, pokrov posode pa se lahko odstrani tudi, ko je ta že nameščena v stolu pod wc desko.

Ostale podrobnosti wc stola Braun:

- širina sedeža= 44cm

- globina sedeža= 42cm

- višina hrbtnega naslona= 38cm

- dolžina naslonov rok= 41cm

- prostor med naslonoma rok= 46cm

- višina pozicije sedišča (s pokrovom)= 49cm

- skupna teža= 8,3kg

Več informacij na 040/988-878

(možnost dostave po dogovoru)


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.