ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Invaidski voziček Sunrise Sopur Classic, z blazino

+
Cena:

140,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Invalidski voziček

Odlično ohranjen, moderen, nadstandarden invalidski voziček. Nemškega proizvajalca Sunrise Medical, model "Sopur - Classic 160".

S konstrukcijo kovinsko srebrne barve, v kombinaciji s črnimi detajli in prostornim sedežem širine 45cm v črni barvi. Invalidskemu vozičku je dodatno priložena sedežna blazina iz mehke pene, s črno prevleko, ki je snemljiva na zadrgo.

Kratek opis:

invalidski voziček s sitemom natične osi - za hitro demontažo obeh zadnjih pogonskih koles, nastavljiv naklon prednjih koles, mehko podložen hrbtni naslon za več udobja in z nastavljivo trdoto hrbtnega naslona, nastavljiva višina in naklon sedeža, konstrukcija na dvojnem nosilnem križu - za večjo čvrstost in stabilnost vozička, naslona nog opremljena s protidrsnim trakom, nastavljiva po višini, odmična navzven in navznoter pod sedež naslona rok dvižna in odmična nazaj za hrbtni naslon, ter vrtljiva priložena mehka sedežna blazina zavihek proti prepihu hrbtišča.

Invalidski voziček Sopur Classic 160 ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Vsa štiri kolesa so izdelana iz polne gume, brez zračnice.

Zadnji pogonski kolesi z odličnim profilom, na lahkih 24" aluminijasti platiščih. Sta ozki za čim manj trenja in tako tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in morebitnega spremljevalca. Ob pritisku na tipko natične osi sta obe pogonski kolesi enostavno in hitro snemljivi iz vozička, ter hitro višinsko nastavljivi v 4 stopnjah v sklopu 8cm.

Prednji kolesi invalidskega vozička sta manjši, kar uporabniku kot njegovemu morebitnemu spremljevalcu pripomore pri lažjem manevriranju vozička. Obe prednji kolesi sta nastavljivi po višini v 2 stopnjah, ter v sklopu 2,5cm.

(Zaradi možnosti nastavitve višine vseh štirih koles vozička, se lahko temu nastavlja tudi višina in naklon sedeža. Z naklonom sedeža nazaj, se uporabniku poveča udobje sedenja. Z naklonom naprej pa se olajša nameščanje in vstajanje iz vozička osebam s poškodbami kolka, ip.)

Celoten sedež je izdelan iz trpežnega ognjevarnega materiala, ki diha in se ga lahko sname iz vozička, ter opere v pralnem stroju. Hrbtni naslon je dodatno debelo podložen s peno za več udobja. Na spodnji hrbtni strani se nahaja integrirano velcro zapiralo, s katerim se prepreči prepih po hrbtišču uporabnika vozička.

Na zadnji strani hrbtnega naslona pod pokrivalom, se nahajajo trije pasovi z zaponko, preko katerih se regulira trdota hrbtnega naslona.

Na sedišču se nahaja trak, na katera se namesti in oprime morebitna uporabnikova antidekubitus - proti preležaninska blazina z velcro trakovi, za bolj optimalno in stabilnejšo pozicijo.

Naslona rok z dolžino 25cm sta mehko oblazinjena in se ob pritisku na gumb po sistemu "duo-swing-away" oba naslona elegantno odmakneta nazaj za hrbtni naslon tako, da se uporabnik lažje namesti ali vstane iz vozička na stran. Lahko se ju tudi zavrti na pozicijo skrajno tik za hrbtni naslon. Naslona rok sta ob potrebi tudi povsem odstranljiva iz nosilcev vozička.

Opornika nog sta opremljena s trakovoma, ki razbremenita in zagotavljata več počitka za noge in ob enem preprečujeta ne želen zdrs nog nazaj za opornika. Opornika sta odmična navzven in navznoter pod sedež, sta odstranljiva in brez stopenjsko nastavljiva po višini.

Celoten voziček je na lahkih kolesih in ogrodju, dobro opremljen s pasivnimi varnostnimi odsevnimi elementi (kresničkami).

Voziček je enostavno in hitro zložljiv, ter takšen primeren za transport ali hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878

(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti vozička Supur Classic 160:

- širina sedeža= 45cm

- globina sedeža= 42cm

- višina hrbtnega naslona= 47cm

- višina sedeža (nastavljiva)= 47,5cm -- trenutna višina

- skupna širina vozička= 68cm

- skupna dolžina vozička= 105cm

- skupnja višina vozička (nastavljiva)= 92cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.