ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Električna negovalna bolniška postelja s trapezom

+
Cena:

550,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Bolniška postelja

Odlično ohranjena visoko kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier. Vrhunski model robustnega dizajna iz serije višjega cenovnega razreda "Westfalia 3". Z ležiščem standardnih dimenzij 200x90cm. Na stabilnem podvozju s križnim dvižnim mehanizmom.

Dodatno priložen enostransko profiliran posteljni vložek 200x90cm, ki je nov zapakiran v svoji originalni embalaži (prikazano na 1. fotografiji tega oglasa).

Postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni varnostni premični ograji z zaklepom. Izdelani sta iz masivnega lesa in prevlečeni z bukovim furnirjem.

Na podvozje postelje so pritrjena štiri robustna "Tente" kolesa premera 125mm, vsako kolo ima svojo posamično zavoro. Kolesa so okretna in omogočajo lahke premike po negovalnem prostoru. Predvidena je za uporabo v bolnišnicah, negovalnih objektih in za domačo uporabo.

Vsi premiki ležišča se upravljajo s pomočjo treh tiho in mirno delujočih, visoko kvalitetnih elektro motorjev Linak. Elektro motorji se regulirajo s priloženim 6-funkcijskim pilotom. Na pilotu se s priloženim ključkom lahko varnostno zaklenejo tudi posamične, ali vse funkcije delovanja negovalne postelje.

Z glavnim elektro motorjem s centralno enoto, ki se nahaja na podvozju se regulira dvig in spust celotnega ležišča od najnižje točke 40cm vse do 80cm višine nad tlemi. S preostalima dvema motorjema, ki sta pritrjena tik pod ležiščem, se posebej nastavlja še dvig in spust vzglavja, ter vznožja. Vzglavje je nastavljivo po naklonu od 0° do 70°, vznožje od 0° do 35° naklona. Naklon pod kolenskega pregiba vznožja se več stopenjsko nastavlja ročno z rastrskim zaskočnikom od 18° do -21° naklona.

Vsi trije nameščeni elektromotorji z IP54 zaščito in visoko nosilnostjo, kar pomeni da postelja prenese visoko varno delovno obremenitev. Pilot z IP64 zaščito, ki je popolnoma odporen proti prašnim delcem in zelo odporen na udarce, ter morebitno pršenje vode. Z inovativnim in okolju prijaznim 24V pogonskim sistemom elektromotorjev so vse visoke 230V napetosti prestavljene izven območja negovalne postelje. Temu posledično je uporabnik postelje optimalno zaščiten, nizka napetost pa omogoča prihranek porabe električne energije.

Ležišče je sestavljeno štiri delno, z lesenim latofleks vzmetenjem in s funkcijo nastavitve trdote letev pri ledvenem predelu. Na straneh ležišča postelje se nahajajo štiri kovinska držala, ki preprečujejo neželeno premikanje vzmetnice.

Zaradi mnogih individualnih možnosti nastavitev ležišča je to poleg funkcij za vsako dnevno olajšano nego primerno tudi za vse vrste motenj v pretoku krvi po žilah. Nastavitve pozicij tega ležišča lahko vplivajo protibolečinsko, proti otekanju nog, proti ranam na golenih, ter proti drugim bolečinam.

Kovinski predeli postelje so prašno lakirani z elektrostatskim postopkom. Preostali leseni deli so izdelani iz masivnih lesenih površin s furnirjem bukovega lesa. Na posteljo je poleg priloženega vogalnega trapeza s trikotnikom in lesenih varnostnih ograj možno namestiti tudi druge dodatke kot je, stojalo za infuzijo, nosilec urinske steklenice, regulator električne anti dekubitus blazine, ip.

Postelja se enostavno razstavi in sestavi. Priložen, račun garancija, navodila. Primerna je za transport z večino osebnih vozil. Postelja s CE certifikatom, ter drugimi, ki potrjujejo najvišjo stopnjo varnosti pri uporabi njenih mehanskih in električnih delov. V celoti izdelana iz vzdržljivih in robustnih Burmeier materialov, ki ne potrebujejo vzdrževanja.

Več informacij na 040/988-878

(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti postelje Burmeier Westfalia 3:

- dimenzija ležišča postelje= 200 x 90cm

- skupna dimenzija sestavljene postelje= 212 x 101cm

- skupna teža postelje= ca.110kg


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.