ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

25,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Ženski stimulans

Izdelek, ki je s svojimi že skorajda magičnimi sposobnostmi obnorel ženske po vsem svetu, vam je zdaj na voljo tudi v obliki olja!

Ščemeči, topli, dražeči, intenzivni, orgazmični - vse to so občutki, ki se bodo počasi prelivali od vaših intimnih predelov pa vse do glave in okončin, ko boste na klitoris nanesle zgolj majhno kapljico olja On Arousal. Proizvajalcu je pač uspelo razviti formulo, ki ji ni enake in mu jo lahko mnogi zgolj zavidajo. Njena posebnost leži v povsem naravnih sestavinah, med katerimi ne boste našli mentola. Zakaj? Ker njegovi učinki in oster vonj ne odgovarjajo vsem ter je na trgu že na tisoče izdelkov za podobne namene, ki ga vsebujejo. Če torej želite polagoma predreti skozi že doživeta seksualna občutja in pustiti ekstazi, da vam nežno pripre oči, je olje On Arousal odlična odskočna deska!

Eno pakiranje zadostuje za do kar 50 nanosov.

- Ni testiran na živalih

- Brez parabenov

- Brez glutena

- Veganski

- Brez glicerina

Ingredients: Proprietary Essential Oil Blend including: Sweet Almond oil, Cinnamomum Zeylanicum, Natural Tocopherols (Vitamin E); silica, Natural Flavors, Rosemary Oil Extract.

Opozorila:

Samo za zunanjo uporabo!

Hranite izven dosega otrok!

Izdelek ni namenjen kot lubrikant.

* FDA ni ocenila teh trditev. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, ali preprečevanju bolezni. Posvetujte se s strokovnjakom.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046