ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

119,95 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Vibrator

Spoznajte 56 gramov čistega užitka – Tukaj je težko pričakovani OhMiBod Esca!

Poigrajte se kjerkoli, s komurkoli in kadarkoli .. Tukaj je tehnološko napredni vibrator OhMiBod Esca! Vibrator OhMiBod Esca je ergonomsko oblikovan masažer, ki nudi vsestransko uporabo. Skupaj ali ločena, z Esco se boste lahko poigrali tudi na daljavo in sicer kar s pomočjo igrive aplikacije na pametnem telefonu. Vibrator Esca ima minimalističen dizajn in ga boste lahko skrito uporabljale tudi v javnosti. Izdelan iz mehkega silikona ima vibrator posebno oblikovane linije, ki se obenem osredotočajo tako na G točko kot tudi klitoris. Izberite vibrator, ki vas bo očaral – To je OhMiBod Esca!

Načini uporabe

Poigrajte se same ali pa zraven povabite svojega izbranca. Vibrator Esca nudi vsestransko uporabo tako v spalnici kakor tudi izven nje. Ta tehnološko napredni pripomoček je namreč še posebej zabaven v družbi vašega pametnega telefona. S pomočjo aplikacije boste namreč odkrili ogromno načinov stimulacije.

OhMiBod Remote

Ko vaš pametni telefon postane daljinski upravljalnik. S pomočjo brezplačne aplikacije, ki si jo boste naložili na telefon, lahko preko bluetootha povežete svoj telefon z vibratorjem. Preko aplikacije tako lahko odkrivate različne vzorce in hitrosti vibriranja z ostalimi dodatki kot so: Zvočno upravljanje, snemanje, merilec moči orgazmov,..

Razdalja upravljanja vibratorja preko bluetootha pa je 8 metrov.

Aplikacija je dostopna tako za IOS kot tudi Android sistem.

FeelConnect

FeelConnect je prav tako ena izmed aplikacij, ki združuje OhMiBod in Kiiro. V kolikor ima vaš partner enega izmed pametnih Kiiro masturbatorjev, se bosta namreč lahko preko aplikacije oba povezala. Te pametni igrački bosta prejemali informacije od druga od druge, vidva pa bosta imela občutek kot, da sta skupaj.. Tudi, če sta na drugem koncu sveta. Čar te aplikacije pa je, da bosta lahko skupaj doživela odnose in vrhunce, ter se tako počutila povezana ne glede na razdaljo.

Aplikacija je dostopna tako za IOS kot tudi Android sistem.

Wifi delovanje na daljavo

Sta na drugem koncu sveta? Za vibrator Esca ni važno, če sta na drugem kontinentu! S pomočjo wifi povezave se bo namreč lahko izbranec povezal z vašim vibratorjem in ga upravljal na daljavo – Torej iz kjerkoli! Občutite razburljivo stimulacijo, ko nekdo drug prevzame nadzor nad vibracijami. Nepričakovani tresljaji pa vas bodo še bolj vzburili.. Prav tako pa tudi vašega izbranca!

Lastnosti izdelka:

  • Diskreten, ergonomsko oblikovan dizajn
  • Stimulacija G točke in klitorisa
  • Vrhunski silikon z žametnim otipom
  • Telesu prijazni materiali
  • Upravljanje preko aplikacij s pametnim telefonom
  • USB polnjenje
  • Lahkoten dizajn


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046