ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

29,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Vibrator

Se v vas skriva umetniška žilica? Radi oblikujete svet po svoji meri? Vas pogled na običajne spolne igračke pusti popolnoma hladne? Če ste odgovorili pritrdilno na katerokoli izmed zgoraj postavljenih vprašanj, je Kit Blue & Pink namenjen točno vam.

V njem se namreč nahaja vse, kar potrebujete za izdelavo vibratorja, ki bo prikrojen natanko vašim potrebam, tako tistim, ki koreninijo v vaši domišljiji in bodo svojo pot na plano našli v vibratorjevem izgledu, kot tistim telesnim, ki jih bo zadovoljila njegova oblika in struktura. Od vas bo tako odvisna debelina končne igračke, njena velikost, ukrivljenost, narebrenost,... Kot rečeno, omejeni ste zgolj in le z lastno ustvarjalnostjo, za katero verjamemo, da ne pozna meja.

V kompletu dobite vibrator s stopenjsko nastavljivo hitrostjo, modro in rozno obarvano silikonsko bazo ter bela aktivatorja, namenjena oblikovanju silikona. Postopek izdelave je povsem preprost - pri njem ne potrebujete nikakršnih rokavic, izdelek je po oblikovanju pripravljen za uporabo že v eni uri in je po otipu podoben človeški koži ter povsem netoksičen.

Zaradi svoje kreativne naravnanosti in vam lastnega izraza v njem, je lahko končni pripomoček tudi svojevrstno darilo, ki bo marsikateri obdarjenki brez dvoma polepšalo dan. Za višjo stopnjo užitkov ob uporabi končnega izdelka priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Kako poteka postopek izdelave?

1. Združite silikonski bazi in bela aktivatorja, ter vse skupaj dobro pregnetete

2. Zmes prilepite na vibarator, kjer ji po lastnih željah vdihnete obliko

3. Popravite malenkosti in dokončate dizajn

4. Vaša igračka je pripravljena


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046