ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

37,99 €

Stanje:

Novo

Spoznajte naravno alternativo za velik penis in trše erekcije!

 

Podaljšek Real feel je posebno izdelani vibracijski pripomoček s katerim boste pridobili tako na centimetrih kakor tudi na dolžini vaših spolnih odnosov. Posebni trak, ki ga najdete na dnu, bo namreč uravnaval erekcijo, ter podaljšal vaše intimne urice. Izdelan tako, da bosta maksimalno uživala oba, pa bo v vašo posteljo prinesel svež vetrič poln užitkov ter erotičnih doživetij. Prepustita se vibracijam, ki vaju bodo popeljale do vrhuncev.

Zakaj bi posegali po tabletah in ostalih pripomočkih za povečanje penisa, ko pa lahko izberete naravno alternativo, ki ponuja več kot le pridobitev v centimetrih. S posebnim trakom, ki ga nataknete na moda boste zakasnili vaše orgazme in podaljšali užitke za kolikor časa boste želeli. z vibrajočim bullet vibratorjem pa boste lahko pri strani podaljška vrteli gumbek za uravnavanje vibracij. Vaša draga pa ga bo lahko uporabljala tudi posamično kakor stimulator klitorisa.

 

Prednosti izdelka:

- Uravnava erekcijo

- Poveča penis v širino in dolžino

- Preprečuje prezgodnji izliv

- Stimulira oba partnerja z vibracijami

- Omogoča močnejše vrhunce

- Občutno bolj trše erekcije

 

Rezulatati:

Debelina penisa bo z pripomočkom večja za kar 33%, dolžina pa kar 5 centimetrov! Izdelan je iz Fantasy Flesh, ki je telesu prijazen in fleksibilen material.

Fantasy Flesh bo poskrbel, da bo vajina izkušnja karseda realistična. Njegovi detajli, ki mu dajejo izgled pravega penisa, ter otip, ki je odličen približek pravi koži, pa vas bosta navdušila.

Poseben trak za moda deluje kakor erekcijski obroček ter uravnava erekcijo in odpravlja prezgodnji izliv. Vaši odnosi bodo tako lahko trajali veliko dlje kakor ponavadi, erekcije pa bodo trde in močne kakor ste želeli.

Izdelek lahko uporabljate tudi pod vodo saj je v celoti vodoodporen


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046