ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

5,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Vaginalne kroglice

Ali bi rade doživele prav posebne orgazme kakršnih še niste imele? Bi rade okrepile vaginalne mišice in s tem ponudile večje užitke sebi in vašemu izbrancu? Potem potrebujete seksi vaginalne kroglice Orgasm balls saj so kot nalašč za vas.

Orgasm balls sta prav posebni vaginalni kroglici, ki sta izdelani iz trpežne in gladke plastike. Posebnost pri njih je dodatna notranja obtežitev kroglic, ki ob premikanju sprožita izjemno čutne in orgazmične vibracije, katerih zaradi izjemnih orgazmov ne boste nikoli pozabile. Seveda sta zaradi velikosti primerni tako za vaginalno kot analno odprtino. Vsakodnevna uporaba le-teh kroglic vam bo pomagala okrepiti medenično dno, kar pa bo občutno zmanjšalo ali celo popolnoma preprečilo uhajanje urina.

Kroglici sta izjemni tudi za izvajanje Keglovih vaj, katere so odlične za krepitev vaginalnih mišic. Seveda okrepljene vaginalne mišice pomenijo tudi močnejši in intenzivnejši orgazmi, ter večje zadovoljstvo vašega partnerja pri vročih igricah. Za dodatno sprostitev in še intenzivnejše orgazme lahko kroglice vzamete s seboj v vročo kopel ali pa kar pod tuš saj sta popolnoma vodotesni.

Za še večje užitke in lažjo uporabo priporočamo souporabo lubrikanta.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046