ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

12,90 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Tattoo (začasni)

Polepšajte telo s kompletom različnih tatujev Naughty bachelorette!

Tatuji so seveda začasni, vendar so kljub temu odlične kvalitete in so odporni na vodo, zato se ne sperejo niti ob tuširanju ali kopanju! V primeru, da se tatuja naveličate že pred petimi dnevi, ga seveda lahko enostavno odstranite! Tatuji se odlično podajo z erotičnimi oblačili, ker so vodoodporni jih lahko kombinirate skupaj s kopalkami za na plažo ali pa samo, kot popestritev običajnega sobotnega večera na zabavi!

Pogosta vprašanja:

Kako se tatuji uporabljajo?

Tatuje se aplicira na čisto kožo s pomočjo manjše količine vode v 10 - 15 sekundah. Čas namestitev izdelka je bistveno krajši, kot pri nekaterih drugih znamkah, ki so bistveno slabše kvalitete.

Koliko časa tatuji ostanejo na koži? Obstojnost tatujev je od 2 - 5 dni, ki je odvisno tudi od tipa in strukture kože. Tatuji ostanejo obstojni tudi po tuširanju ali kopanju, tudi v primeru, če boste uporabili milo.

Kako se tatuji odstranijo?

Tatuje boste najlažje odstranili s pomočjo bombažne krpe z močnejšo strukturo z dodanim močnejšim detergentom ali s pomočjo blagega alhoholnega sredstva (zelo majhno količino acetona).


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046