ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

36,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Strap-on

S tem Strap-onom, ne boste nikoli več razočarali v postelji!

Njegov dizajn je namreč zasnovan posebej za moške, saj lahko v notranjost dilda vstavite vaš penis. Tako je uporaba strap-ona veliko bolj udobna ter prijetna za oba uporabnika. Ko boste vi končali, bo Hollow Black nadaljeval z vročo akcijo vse dokler bo vaša draga želela. Dildo bo skozi celotne odnose ohranjal svojo obliko in čvrstost. Nadenite svoji dragi prevezo za čez oči, ki jo najdete v kompletu, in jo presenetite z novim ljubimcem, ki se vama bo prikradel med rjuhe.

Predstavljamo vam strap-on iz serije Fetish Fantasy izdelkov podjetja Pipedream. Prav ta serija pa se lahko pohvali s svojimi inovativnimi igračkami, ki bodo izboljšale vaše spolno življenje in odpravile nelagodje. Vsak moški se je že kdaj v življenju srečal s težavami kot so slabša erekcija ter prezgodnji izliv. Sedaj bo vaša draga iz postelje odkorakala zadovoljena kakor nikoli, saj boste iz svojega žepa lahko potegnili novi atribut, ki bo hitro ter močno izboljšal vaš vtis, ki ga boste pustili. Vedno pripravljeni črni ljubimec, z izklesanimi realističnimi detajli, bo namreč pripravljen na akcijo, ki lahko traja še dolgo v noč.

Strap-on Hollow Black ima v notranjosti dilda 15 centimetrsko odprtino v katero boste lahko vstavili vaš penis. To pa vam bo omogočilo lagodno ter brezskrbno erotično doživetje med uporabo. Elastični trakovi, ki jih boste ovili okoli telesa, pa so še posebno mehke in raztegljivi, ter se prilagajajo vsem tipom postave. V kompletu pa boste našli tudi črno masko, s katero boste lahko zakrili oči svoji dragi in jo presenetili z novim prijateljem. Uporabljata ga lahko oba partnerja, saj je primeren tako za vaginalno kakor tudi analno uporabo.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046