ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

57,95 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Stimulator oralnega seksa

Spoznajte revolucionarni izdelek s katerim bo oralni seks postal del vašega vsakdana.

Stimulator oralnega seksa Sqweel navdušuje uporabnice po celem svetu s svojo posebno patentirano obliko, v kateri najdete premikajoče se jezičke, ki vas bodo ponesli v višave. Brez dvoma je to izdelek, ki dobro ve kako popolnoma zadovoljiti žensko, ter ji ponuditi intenzivne orgazme, ki pa se bodo tokrat vrstili eden za drugim.

Pozabite na vse kar ste mislili, da veste o erotičnih igračkah. Sqweel je prinesel svež veter na to področje. Za razliko od ostalih igračk Sqweel ne vibrira, ne pritiska, ne nudi samo hitrih orgazmov, ki vas zadovoljijo samo na pol. Njegovo edinstveno kolo z 10 jezički zagotavlja stimulacijo, ki jo lahko enostavno nadzirate, kar prinaša globje, močnejše in daljše orgazme, kadar jih boste želele in ob katerih se vam bodo zamajala tla pod nogami.

Številka 1 na svetu!

Stimulator Sqweel navdušuje uporabnice po celem svetu s svojo edinstveno obliko, ter zmogljivostjo. Prav zato pa dobro opraviči svoj sloves Najbolj prodajanega oralnega stimulatorja na svetu! Uporabnice trdijo, da s to igračko odkrivajo nove dimenzije erotičnih občutkov, katerih posledica so močnejši ter daljši orgazmi, ki pa se vrstijo eden za drugim. Vaš partner bo tokrat dobil konkurenco, ki se ne utrudi in ponuja pravo ekstazo užitkov.

Kako deluje Sqweel

Njegova uporaba je zelo preprosta in hitra. Vstavite 3 AAA baterijske vlože, snemite pokrovček, pritisnete na stikalo, jezički se začnejo vrteti in že ste pripravljeni za uživanje. Pri vsem tem ne pozabite nanesti malo vašega najljubšega lubrikanta nase in na jezičke.

Začnite počasi in najprej nastavite jezičke na trebuh ali vrat, da se privadite na edinstvene občutke, ko ste pripravljene nastavite sqweel tako, da se bodo jezički igrali z vašim klitorisom. Vzemite si čas in se pripravite na vrhunske orgazme, ki sledijo. Če je potrebno spremenite hitrost vrtenja. Stimulator lahko tudi obrnete tako, da se kolo z jezički vrti v drugo smer in stimulacija bo čisto drugačna.

Dobra stvar pri tem novem stimulatorju oralnega seksa je, da ga lahko delite s partnerjem in si tako začinite predigro. Stimulator lahko uporabljata erogenih conah tako na vas kot pri partnerju. Uporabljate ga lahko na vratu, stegnih, trebuhu, povsod kamor vas vodi domišljija.

Čiščenje

Po končani uporabi je pomembno, da stimulator tudi očistite pred naslednjo uporabo. Njegovo čiščenje je zelo enostavno, ter hitro. Le odprite njegovo ohišje, vzemite ven kolo z jezički, ter ga sperite pod toplo vodo. Za še boljše čiščenje pa lahko uporabite čistilo za igračke, ki ga prav tako najdete v naši ponudbi.

Prednosti izdelka

  • Edinstvena igračka, ki ji ni primere
  • Najboljši približek oralnemu seksu
  • 3 različne hitrosti - tudi v obratni smeri
  • Tih za diskretno uporabo
  • Intenzivna stimulacija
  • Večnamenska uporaba
  • Enostavno čiščenje

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046