ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

15,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Lubrikant

Ljudje se vedno znova vračamo v pomirljiv objem morja, kjer lahko na plažah najdemo zavetišča naših duš, v njegovih globinah pa premnoge zaklade, ki pomladijo in osvežijo naša telesa!

Sliquid Naturals Sea je narejen na vodni bazi, je popolnoma veganom prijazen in vsebuje naravne ekstrakte morskih trav - karagen, wakame in nori. Vsak izmed omenjenih ekstraktov pripomore k izboljšanju viskoznosti in k vašemu zdravju oz. vitalnosti. Kako? Karagen je že dolgo poznan kot izjemno učinkovit naravni lubrikant, wakame vsebuje vitamin B in preprečuje vnetja ter draženje kože in jo naredi bolj elastično, nori pa blokira njeno oksidacijo in je zelo učinkovit naravni vlažilec. Skupno delovanje vseh teh ekstraktov se kaže v izjemno gladkem občutku drsenja in visoki stopnji nežnosti lubrikanta Sliquid Naturals Sea. Lubrikant lahko uporabljate v kombinaciji s praktično vsemi spolnimi pripomočki, saj je izdelan na vodni osnovi.

Prednosti:

- Ultra gost lubrikant na vodni osnovi

- Prijazen veganom

- Topen v vodi in lahek za čiščenje

- Ne vsebuje glicerina in parabenov

- Hipoalergen

- Je brez okusa in vonja ter ne pušča madežev

- Unikatna formula, ki posnema vlažilne tekočine telesa in je pH nevtralna

Ingredients: Purified Water, Plant Cellulose (from Cotton), Carrageenan, Nori & Wakame (Seaweed extracts), Cyamopsis (Guar Conditioners), Potassium Sorbate, Citric Acid.

Opozorila:

Ne uporabljajte v kolikor je varnostni pečat zlomljen ali manjka.

V primeru kakršnegakoli draženja, prenehajte z uporabo!

Hranite izven dosega otrok!


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046