ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

68,89 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Ljubezenska lutka

Spoznajte ljubezensko lutko, ki je pripravljena zadovoljiti vse vaše čute.

Če se sprašujete ali obstaja popolna ženska, imamo dobro novico za vas. Lutka Vibe Voice ima namreč ekstremno realistične poteze s katerimi boste doživeli občutek pravega seksa z čisto pravo žensko. Ona pa vam bo vedno ponudila vse svoje kotičke na telesu. Lutka je izdelana iz še bolj nadgrajenega Baile materiala, ki je znan po svojem realističnem dotiku, ki je identičen pravi koži. Za razliko od preostalih lutk ima Vibe Voice vagino in anus, ki imata posebno izdelane detajle na zunanjem ter notranjem delu. Tako pa bo vaša izkušnja z njo neponovljiva. Privoščite si le najboljše, in poskusite žensko vaših sanj, ki kjerkoli in kadarkoli prepusti svoje telo v vaše roke.

Raziščite vse kotičke na njenem telesu, brez ugovarjanja. Zapeljiva blondinka z 3D izdelanim obrazom, ter realistično izdelano vagino ter anusom, je sanjska ženska vsakega moškega. Sestavni del lutke je namreč mastrubator, ki ga sestavlja vagina z skrbno dovršenimi detajli, ter anus, ki prav tako spominja na čisto pravega. Mastrubator boste pa lahko uporabljali z lutko ali posamično, kar vam ponudi še več možnosti uporabe. Poleg njega pa si lahko privoščite tudi vibracije z priloženim vibracijskim jajčkom, ki mu poljubno nastavite hitrost vibracij.

Značilnosti materiala Baile Skin

Material Baile odlikuje neverjetno realističen občutek ob dotiku, ki spominja na čisto pravo kožo. Pri lutki Vibe Voice pa so proizvajalci naredili še en korak dlje, da bi se uporabniki počutili kakor, da imajo v rokah čisto pravo žensko. Dodelana kemična formula, ki je sestavni del Baile materiala pa je tokrat postala še bolj blizu pravi koži. Ob dotiku obeh pa nebi prepoznali razlike! Z tako izpopolnjeno formulo pa lahko trdimo, da je Baile eden najbolj realističnih materialov na svetu.

Uporaba

  • Z lutko: Delno napihnite lutko in jo dobro nabluricirajte. Vstavite mastrubator v posebno izdelan rokav na lutki, in do konca napolnite lutko. Vaša zabava z nenasitno lutko se bo pričela!
  • Samostojno: Mastrubator lahko uporabite tudi samostojno kakor klasične tipe mastrubatorja. Na eni strani ima vagino, na drugi pa tudi anus. Tako boste lahko občutili obe luknjici. Za resnične realistične užitke, pa lahko rokav pred uporabo držite pod mlačno vodo. Pomembno pa je tudi, da je dobro lubriciran.
  • Z vibracijami: Za dodatno stimulacijo si lahko z mastrubatorjem privoščite tudi vibracije. V kompletu je namreč priložen vibracijski jajček z daljinskem upravljalnikom, ki ima nastavljive vibracije. Jajček vstavite v odprtino, ki jo tisti trenutek ne uporabljate.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046