ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

29,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Krema za povečanje penisa

Krema kolossal je izdelana iz devetih naravnih zelišč, ki so namenjeni povečanju obsega, trdnosti in seveda dolžine vašega penisa.

Rezultati so vidni že ob prvem nanosu. Če imate težave z erekcijo, nanesite kremo pred spolnim odnosom in boste zagotovo opazili razliko. Niste prepričani v delovanje? Preiskave in razni testi dokazujejo, da se ob redni uporabi kreme Kolossal opazi razlika v velikosti penisa.

Uporaba:

Uporaba kreme je zelo enostavna in varna ker ne deluje na pincip raztezovanja penisa. Kremo enostavno dvakrat na dan naneseti direktno na penis in jo vmasirajte v tkivo tako, da se naravne sestavine vpijejo vanj in začnejo stimulirati krvni pretok. Za boljše rezultate pred uporabo kreme lahko pokrijete penis z vročo brisačo za približno pet minut. Za vrhunske rezultate povečanja, priporočamo souporabo erekcijske črpalke.

Z uporabo kreme in erekcijske črpalke boste dosegli rezultate, ki jih definitivno ne pričakujete. Uporabo črpalke priporočamo dnevno od 20 - 30 minut, izjemno pa si boste tudi izboljšali erekcijo! Vsebina 200 ml zadostuje za 1 mesečno uporabo. Za dobre rezultate proizvajalec priporoča redno uporabo kreme od 2 - 3 mesece.

Krema je dermatološko testirana.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046