ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

24,95 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Fetiš igra

''Zadovolji me!''

Bi radi bolj razburljive občutke v spalnici? Potem preizkusita to nagajivo igro za pare! Igra Time To Please je namenjena vsem parom, ki radi raziskujejo nove občutke. Če ste radi glavni ali se radi podredite, je to idealna igra, ki bo preizkušala vašo poredno domišljijo. Komplet vsebuje 6 zanimivih iger, ter 3 nagajive pripomočke: Masko, pero in lisice. Izkoristite priložnost, da se lahko presenetita za razburljivimi nalogami, ki vas spodbujajo h uporabi nagajivih pripomočkov v kompletu. Vse skupaj pa bo vaše čute popeljalo do maksimuma!

Igra Time To Please ni na voljo v slovenskem jeziku, vendar vsebuje 6 razburljivih knjižic v desetih jezikih: angleškem, španskem, francoskem, nemškem, nizozemskem, poljskem, ruskem, italijanskem, švedskem in norveškem.

Nadenite masko in nadzor popolnoma prepustite svojemu izbrancu/izbranki. Zveni razburljivo kajne? S kompletom Time To Please ne bo manjkalo tovrstnih občutkov draženja, vročice in strasti. Komplet namreč vsebuje veliko zanimivih nalog za pare, ki jih bosta morala opravljati oba. S pripomočki, ki pa so že priloženi v kompletu pa je zabava v dvoje neizogibna!

Komplet Time To Please vsebuje:

  • 6 knjižic z zanimivimi nalogami v desetih jezikih: angleškem, španskem, francoskem, nemškem, nizozemskem, poljskem, ruskem, italijanskem, švedskem in norveškem
  • Masko za oči
  • Pero za draženje
  • Lisice za zavezovanje

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046