ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

34,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Seks tabletka

Predstavljamo vam najmočnejše naravne seks tabletke na tržišču.. EXTRA STRONG!

Extra Strong je posebno zasnovana formula, ki temelji na mešanici tradicionalno poznanih zelišč s katerimi boste postali moški, ki si želite biti! Na podlagi teorij tibetanskega zdravja in znanosti, so tej ekstra močni kapsuli dodana zelišča, ki povečajo učinkovitost v spalnici. Ni moškega, ki se ni vsaj enkrat v življenju srečal z težavami z erekcijo, pomankanjem spolne moči ter posledično slabšim nastopom v spalnici. Čas je, da rečete NE težavam med rjuhami, in uživate v spolnosti ne glede na leta in preostale dejavnike v življenju. Extra Strong za razliko od drugih kapsul vsebujejo kar 450 mg sestavin. Večja količina za večje užitke! Izberite Extra Strong naravne modre tabletke, če želite kvalitetno spolno življenje.

Izberite naravno alternativo, ki vam bo poleg izboljšanja spolnosti, pomagala izboljšati tudi samozavest in počutje. To je neverjetno močna naravna seks tabletka, ki izboljša vašo erekcijo in nastop v postelji, in to popolnoma brez stranskih učinkov. Skrivnost te izjemne formule se skriva v dragocenih tibetanskih zeliščih, ki naravno rastejo na 4000 m nadmorske višine v Himalajskih gorah. Ti surovi izvlečki vsebujejo številne naravne afrodiziake, ki povečajo spolno poželenje ter spolne funkcije za najboljši nastop v postelji. Če iščete naravnega pomočnika, je izdelek Extra Strong vse kar potrebujete!

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Extra Strong ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Zato si lahko več o delovanju Extra Strong tabletk preberete s strani naših zadovoljnih kupcev.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 12 99 vsak delovnik med 11 - 17 uro ali na 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Zakaj izbrati Extra Strong tabletke?

- Najmočnejše naravne modre tabletke na trgu

- Povečana spolna želja in moč

- Večja količina; Kar 450 mg na kapsulo

- Močnejše in trdnejše erekcije

- Energija kot v mladosti

- Sposobnost nadaljevanja odnosov po orgazmu

- 100% naravni izdelek brez stranskih učinkov

- Primerno za moške vseh starosti

- Na voljo brez diskretno, brez recepta

- Delovanje vse do 24 ur

.. Moško spolno življenje se z leti spreminja, a težave so lahko prisotne tudi že v mlajših letih..

Hiter tempo življenja, stres in druge težave so z leti vedno bolj pogoste v našem vsakdanjem življenju. Posledica pa so težave z erekcijo, pomankanjem libida in spolne moči. Extra Strong tabletke so popolnoma naravna alternativa, brez kemijskih dodatkov. Erektilna disfunkcija je najbolj pogosta težava s katero se srečujejo starejši in tudi mlajši moški. Zmotno je meniti, da je to zadeva, ki pesti le starejše moške. Zadnje raziskave so namreč pokazale, da je 1 od 4 moških, ki pristopijo h zdravniku mlajših od 40 let.

Zadovoljiva erekcija pa je le delček v vaši spolnosti. Libido ali spolna sla imata zelo pomembno vlogo pri doživljanju vašega spolnega življenja. Libido je želja po spolnosti, in tudi ta se lahko poruši ali celo začasno usahne. Moški z motnjami erekcije pa pogosto opisujejo tudi sočasno izgubo libida. Za izgubo pa ni nujno, da je ključna le fizična težava, veliko izmed njih izhaja prav iz psihološkega vidika, ki je posledica stresa, depresije, nezadovoljstva s partnerjem,..

Statistika:

  • Z motnjo erekcije se sreča vsak deseti moški med 18. in 40. letom starosti in vsak drugi moški med 40. in 70. letom starosti.

Kako veste, da imate težave z erekcijo?

- Če ob spolnem vzburjenju težko vzpostavite oziroma ohranjate erekcijo,

- Če erekcija pogosto ni dovolj čvrsta za penetracijo,

- Če ne morete ohranjati zadovoljive erekcije do zaključka spolnega odnosa.

... Komu so namenjene Extra Strong tabletke?

Extra Strong tabletke so namenjene VSEMmoškim, ki želijo izboljšati svoje spolno življenje. Neglede na starost!

18 + V mlajših letih so težave v spolnosti predvsem psihološke narave kot je sramežljivost in strah pred tem, da bi se izkazali pred svojim dekletom. Da boste lahko premagali strah pred vašim nastopom med rjuhami, pa si lahko pomagate z naravno alternativo.

35 + V zrelejših letih je glavni krivec za nastanek težav v spalnici stres in hiter tempo življenja. Izognite se tem težavam na hiter in učinkovit način! Zakaj ne bi uživali v najlepših letih svojega življenja?

55 + V kasnejših letih lahko že pride do težav z erektilno disfunkcijo, prav tako pa tudi težave s spolno močjo in libidom. Da bi lahko neglede na vse težave, ki vas pestijo uživali tudi vi, zaužijte Extra Strong tabletke. Z njimi boste v postelji pravi lev.. Kot v mladosti!

Sestavine v izdelku Extra Strong

Ginko (Ginko Bilboa)

Ginko Bilboa ali po slovensko dvokrpi Ginko je starodavna rastlina, ki velja za naravni afrodiziak. Pozitivno vpliva na prekrvavitev penisa in posledično bolj močne in trdne erekcije. Ginko so pripravljali že v najstarejših civilizacijah Kitajske, Indije in Japonske, zadnje čase pa je še posebej priljubljen prav v Evropi in ZDA. Zaradi svojih pozitivnih učinkov pa je Ginko ena ključnih sestavin v Extra Strong kapsulah.

Ginseng

Korenino Ginsega sistematično proučujejo že tisočletja. Njegov vpliv na dvig energije in tudi afrodizično delovanje potrjujejo marsikatere raziskave na Zahodu. Ginseng vam pomaga pri izboljšanju počutja, odpravljanju utrujenosti ter boljši vzdržljivosti. Z njim boste imeli več spolne moči, kar je tudi pomembno za kvaliteto spolnih odnosov.

Rožni koren (Rhodiola Rosea)

Rožni koren se pojavlja predvsem na arktičnih območjih in gorskih regijah Evrazije in Severne Amerike. Rožni koren je naravno zelišče, ki učinkuje pri fizični izčrpanosti in pri ohranjanju uravnoteženega aktivnega življenja.

Seme Predenice (Dodder seed)

Seme Predenice se v Kitajski medicini uporablja že več tisoč let. Pozitivne učinke ima na izboljšanje fizične aktivnost ter odpornosti. Ker seme vsebuje veliko vitamina A, proteinov in drugih hranilnih snovi, pa po njem posega tudi veliko športnikov.

Goji jagode (Fructus Lycii)

Goji jagode so bogate z aminokislinami, vitamini in minerali. Poleg tega, da ste jih zagotovo že kdaj okusili, pa mogoče niste vedeli, da prinašajo veliko pozitivnih učinkov tudi na vašo spolno življenje. Goji jagode so namreč pomembne pri izboljšanju libida, prav tako pa tudi pospešijo nastajanje sperme.

Cimet (Cinnamon)

Cimet se že od srednjega veka uporablja za ljubezenske napoje, in zato ne sme manjkati tudi v tej ekstra močni mešanici. Cimet lajša izčrpanost in poveča prekrvavljenost telesa.

Navodilo za uporabo izdelka:

Kapsulo zaužijte s kozarcem vode ali toplim napitkom 45 - 60 minut pred spolno aktivnostjo.

Priporoča se, da jo ne zaužijete takoj po obroku, vendar na bolj prazen želodec.

Ne prekoračite priporočenega odmerka v 24 urah.

Količina: 6 x 450 mg

Oddajte svoje mnenje o izdelku Extra Strong, in prejmite 2 škatlici brezplačno!

Kako jih prejmete? Pri naslednjem naročilu nam v opombo napišite, da ste oddali mnenje.

GARANCIJA NA DELOVANJE

Nakup izdelka je popolnoma brez tveganja, ker vam bomo v primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni povrnili celotno kupnino!

Opozorila:

Če jemljete kakršnakoli zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Izdelek ni primeren za mladoletne osebe.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

V primeru kakršnih koli neželenih stranskih učinkov nemudoma prenehajte z uživanjem.

Priporoča se zdrav način življenja.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046