ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

29,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Erekcijska črpalka

Spoznajte vibrajočo erekcijsko črpalko s katero si boste lahko ponovno povrnili samozavest.

Trdne erekcije ter velik penis bosta dva vaša poželjiva atributa, po katerih bo hrepenela vsaka ženska. Črpalka je izdelana iz visoko kakovostne plastika ter mehkega in prilagodljivega obročka. Med celotnim tretmajem z črpalko pa si lahko privoščite tudi vibracije z odstranljivim mini vibratorjem, ki ga lahko uporablja tudi vaša boljša polovica. Postanite mogočni ljubimec s pomočjo erekcijske črpalke Power Pump.

Veliko moških uporablja erekcijske črpalke, saj jim pomagajo uravnavati erekcijo, povečujejo penis ter izboljšalo kontrolo izliva. Črpalka je primerna tako za začetnike, kakor tudi tiste, ki so se že srečali s tovrstnimi izdelki, saj ima varnostni gumb, s katerim boste lahko v trenutku sprostili ves zrak, in tako samozavestno pumpali še naprej. Vibrajoči jajček, ki se nahaja na ohišju, se lahko odstrani in uporablja tudi posamično.

Če želite zares odlične rezultate pri povečavi vašega penisa, pa vam priporočamo, da s črpalko souporabljate tudi kremo za povečanje Enlargo, ki jo po akcijski ceni najdete v naši ponudbi.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046