ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

56,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Dildo

Prihaja velikan z izlivom!

Izpolnite si svoje fantazije z dildom, ki vam lahko ponudi najbolj realistično doživetje do sedaj. Dildo King Cock ima tako realistične poteze, da bi komaj opazili razliko med njim in čisto pravim penisom. Skrbno izdelani detajli ven, ter moda, pa bo tokrat dopolnil še revolucionaren sistem, ki omogoča čisto pravo ejakulacijo. Tako je 'Sqiurting' serija King Cock dildov vsebuje komplet s katerim si boste pričarali doživetje pravega penisa tudi takrat, ko boste sami. Privoščite si svojega nenasitnega ljubimca, ki bo vedno potešil vaše največje fantazije.

Visoko kakovostna izdelava, ter izjemne realistične poteze sta le eni od odlik s katerimi se lahko pohvalijo King Cock penisi. Tokrat pa boste lahko izpolnili svoje še bolj poredne fantazije. Z možnostjo izliva boste namreč lahko ustvarili čisto pravo ejakulacijo. Nikoli osamljeni, v družbi najbolj realističnega korenjaka do sedaj.

Uporaba:

Na dnu dilda se nahaja posebna odprtina v katero vstavite priloženo pumpico napolnjeno s 'semensko tekočino'. Ko boste pripravljeni na izliv, pa jo stisnete, in doživeli boste pravo ejakulacijo.

V paketu boste prejeli:

- Dildo z zadovoljivimi 20 cm

- Sok za ejakulacijo

- Osvežilni čistilec igračke

- Pumpica (Nastavek) za ejakulacijo


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046