ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

34,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Dildo

Ali bi radi v postelji imeli pravi penis tudi takrat ko ste sami?

Izberite svojega kraljevega ljubimca, ki očara s svojo realistično teksturo. Njegova več kot zadovoljiva dolžina, bo vaše večere dodobra ogrela. Postavite ga na gladko površino, in pričakal vas bo v trdem stanju kadarkoli si ga boste zaželeli. Realistični detajli ter pristna ameriška guma, ki na otip deluje kakor koža bodo poskrbeli, da se boste počutili kakor, da imate ob sebi čisto pravega korenjaka, ki bo vedno brez vprašanja ustregel vsaki vaši želji.

Prihaja pravi kralj med realističnimi dildoti, King Cock 8. Njegova mogočnost se kaže v vsaki izbočeni žili ter vdelanem detajlu, ki ga naredijo unikatnega. Zadovoljiva dolžina in debelina bosta poskrbeli za potešitev vaših želja, ter vas popeljali v ekstazo. Uporabljate ga lahko kakor klasični dildo, ali kakor stoječi dildo, saj ima zelo zmogljivo šalčko, ki jo lahko prilepite na skoraj vsako gladko površino, ali pa kakor Strap-on, saj je njegov model kompatibilen s skoraj vsemi strap-on trakovi. Izberite si vaš najljubši položaj ter prepustite svoje telo kralju erotičnih igračk.

Plod trdega dela ustvarjalcev ameriškega podjetja Pipedream je na trg prinesel serijo najbolj realističnih dildotov kar ste jih kadarkoli spoznali. Kraljevi dildoti so erotična igračka, ki ji ni primerjave. Vsaka vena, gubica, glavica in moda so skrbno ročno izdelani detajli, s katerimi boste doživeli najbolj realistično izkušnjo. Izdelani so iz kvalitetne State-Of-The-Art gume, ameriške izdelave , ki ne vsebuje Latexa ter ftalata in je še posebno telesu prijazen. Ne povzroča alergij in je preprost za čiščenje.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046