ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

59,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Dildo

Ste pripravljeni na resnično velik dildo, ki je kralj med vsemi realističnimi penisi? Da, dolžina je pomembna!

Spoznajte kraljevi penis King Cock 11. Z zadovoljivimi 29 centimetri se bo dotaknil vseh točk na vašem telesu. Ko ga boste prvič poskusili pa boste vstopili v novi svet erotičnih občutkov. Izstopajoče vene, ter skrbno izdelani detajli vam bodo dali občutek kakor, da se je med vaše rjuhe prikradel pravi korenjak. Prav ta korenjak pa vas bo vsako jutro lahko pričakal v stoječem stanju, ter vedno pripravljen na akcijo. Si upaš?

Občutite prave dimenzije realističnega penisa, ki bo poskrbel za maksimalna občutenja. King Cock 11 je kraljevi penis katerega dolžina je prava poslastica za ljubitelje velikih penisov. Poleg realističnega izgleda pa je tak tudi na otip, saj se s svojo edinstveno ameriško gumo, popolnoma približa pravemu penisu. Na dnu ima posebno vakumsko košarico, s katero ga boste lahko prilepili na skoraj vsako gladko površino. Tam pa bo obstal in v trdem stanju komaj čakal, da ga preizkusite.

Plod trdega dela ustvarjalcev ameriškega podjetja Pipedream je na trg prinesel serijo najbolj realističnih dildotov kar ste jih kadarkoli spoznali. Kraljevi dildoti so erotična igračka, ki ji ni primerjave. Vsaka vena, gubica, glavica in moda so skrbno ročno izdelani detajli, s katerimi boste doživeli najbolj realistično izkušnjo. Izdelani so iz kvalitetne State-Of-The-Art gume, ameriške izdelave , ki ne vsebuje Latexa ter ftalata in je še posebno telesu prijazen. Ne povzroča alergij in je preprost za čiščenje.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046