ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

22,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Dildo

Priskrbite si nekoga, ki bo v vsakem trenutku vedel kaj in kako mora narediti in s tem zadovoljil vse vaše skrite želje - Dildo Flexible Cock No. 2.

Zaradi svoje edinstvene rebraste strukture bo še dodatno stimuliral intimne kotičke vašega telesa in poskrbel za nenasiten užitek. Kot že ime samo po sebi pove je Flex Cock No. 2 eden izmed bolj fleksibilnejših dildotov hkrati pa nudi izjemno realističen občutek pri raziskovanju intimnih kotičkov vašega telesa. Izdelan je iz materialov, ki so okolju in človeku prijazni in ne vsebuje ftalatov.

Za večjo pristnost so dodana tudi moda, rebrasta struktura pa poskrbi, da se bodo minute užitkov, ki ste jih poznali do sedaj podaljšale v ure. Vse to nudi prijeten užitek med uporabo in zagotavlja orgazme zaradi katerih verjamemo, da ne bo prav dolgo sameval nekje v omari ali na policah.

Dildo Flex Cock No. 2 je kot nalašč narejen za ljubitelje srednje velikih dimenzij, saj v dolžino meri dostojnih 17 cm. Ker je izdelan iz fleksibilnega materiala se bo vedno upogibal na način, kot vam bo ustrezal v danem trenutku in vas s tem še bolj stimuliral.

Ob uporabi tega izdelka priporočamo uporabo lubrikantov na vodni osnovi.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046