ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

149,99 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
vzmetnica

VZMETNICA Königsmann FAMILY

VRHUNSKA SESTAVA
Narejena iz priljubljenih žepkastih vzmeti, kokosovih vlaken in poliuretanske pene. Vzmetnica Königsmann Family ima jedro iz neodvisnih žepkastih vzmeti, in sicer kar 289 kom/ m2. Žepkaste vzmeti hkrati podpirajo telo in omogočajo hrbtenici naraven položaj, hkrati pa vam dajejo udobje, ki ga potrebujete za miren, globok spanec. Višina jedra: 18 cm. Kokosova vlakna so 100 % naravni material, ki daje vzmetnici čvrstost, hkrati pa zagotavlja nenehno prezračevanje in odvajanje vlage. Kokosova vlakna so naravno antibakterijska in antiglivična, kar ščiti vzmetnico pred plesnijo in razvojem neprijetnih vonjav.

Vzmetnica za vrhunsko zagotavljanje udobja vsebuje še prožno poliuretansko peno in elastično HR poliuretansko peno, ki skupaj zagotavljata tisti čudovit občutek prožnosti, ki ga med spanjem enostavno obožujete. Višina pene: 2x2 cm
Pod prevleko se nahaja plast sintetičnega antialergenega flisa, ki pomaga prezračevati vzmetnico. Plast klobučevine zvišuje vzdržljivost vzmetnice in ločuje vzmetenje od penastega vložka.

Skupna višina ležišča je 24 cm.

7 CON LEŽIŠČA

• predel okrog glave
• predel ob ramenih
• predel ob hrbtenici
• predel križu
• predel ob bokih
• predel ob kolenih
• predel ob stopalih
ANTIALERGENA PREŠITA PREVLEKA PREMIUM

NAPREDNA TEHNOLOGIJA
Vzmetnica Königsmann Family je narejena s pomočjo napredne tehnologije, kar ji daje boljšo vzdržljivost, ekološki pristop in prilagodljivost.
TEHNOLOGIJA HOTMETL
Pri sestavljanju posameznih plasti vzmetnice niso bila uporabljena lepila in premazi, ampak tehnologija HotMelt, ki zlepi plasti brez vonja, hlapljive snovi pa so izločene. Vzmetnica Königsmann Family je bila prva, pri kateri so začeli uporabljati omenjeno tehnologijo in nemudoma presenetili celo industrijo ležišč z izvirnostjo in učinkovitostjo.
TEHNOLOGIJA NANOHARD
Žepkaste vzmeti so narejene s tehnologijo NanoHARD, kar pomeni, da so narejene iz dvojno kaljene žice, kar jim daje prilagodljivost in večjo vzdržljivost. Vsaka vzmet je posebej ovita v elastično tkanino, da se med sabo ne stikajo in ne povzročajo hrupa.
HIPOALERGENA SESTAVA
Konstrukcija in sestava vzmetnice zagotavljata učinkovito obrambo pred pršicami, plesnijo in bakterijami. Zaradi tega je vzmetnica primerna za ljudi, ki imajo težave z alergijami.
DVA NIVOJA TRDOTE
Višina vzmetnice je kar 24 cm in ima 2 nivoja trdote – to pomeni, da jo lahko obrnete in si zagotovite mehkejšo ali tršo spalno površino, odvisno od vašega počutja:
- na eni strani je trdota H2, torej srednje trdote
- na drugi strani je trdota H4, torej trše


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.